hasonló szigetest én is tudok ( ):
Egy tudóscsoport elhatározza hogy két csoportot kitesz két külön szigetre majd évtizedek múltán megnézik hogy hogyan boldogulnak. Az egyik csoport csak nőkből, a másik csak férfiakból áll. Eltelik ötven év, mikor a tudósok leszállnak a nők szigetén. Gyorsan ki is derül hogy a sziget ismét lakatlanná vált. Átrepülnek a férfiakhoz, ahol a tengerparton landolnak. Látják hogy egy kicsit távolabb tőlük egy kisfiú játszik a homokban, el is kezdenek fejvesztve rohanni felé. Amikor odaérnek, az első kérdésük az hogy:
- Hogy hívnak, kisfiú?
A gyerek megilletődötten így felel:
-E-e-e-e-elekecske ( )
másik:
Egy hajótörést csak 7-en élnek túl: 6 nő, és egy férfi, akik kiúsznak egy lakatlan szigetre. A nők gyorsan át is veszik az uralmat a férfin, és felosztják maguk között, hogy melyik nap kivel kell "aludnia". Hétfőtöl szombatig teljesen le van foglalva, a vasárnapja szabad. Fél év után már nagyon kikészül, ezért örömmel látja, hogy egy jacht nem messze a szigetől szintén elsüllyed, és az egyetlen túlélője férfi. Rohan le a partra, hogy segítsen neki kijönni a vízből. Közben mondja neki:
- nagyon örülök hogy ittvan, mert rajtam kívül csak 6 nő van a szigeten, és vasárnap kívételével minden napom szexel tellik, és már nem bírtam volna soká... maga által végre több szabadnapom lesz....
Mire a férfi:
-tévedsz szépségem!