A Secret Invasionnél jól elkerekedett a szemem, aztán leesett, hogy ezek digitális képregények.
nekem is kiugrott a szemem, mikor megláttam, hogy 97 kötet

gondoltam letöltöm, nekiülök és elolvasom. tudtam, hogy nem egy füzet lesz, de 97?! beletelik majd egy kis időbe. majd érettségi után lesz időm, addig nem esek neki ilyen tartalmas olvasnivalónak. Ja, és kösz a kommentet a blogomon a Thoros posztnál.

Szép kis gyűjtemény. Látszik hogy nagyon szereted Deadpool-t. Én is nemrég szereztem be egy pár képregényt digitálisan.
Persze azok is angolul vannak. Még csak nemrég kezdtem el őket olvasni, először megpróbáltam egy tényleges fordítást, tehát nem csak elolvasom és megértem a lényegét és a fontosabb párbeszédeket, hanem mondatról mondatra lefordítom őket. Két hét után kész is voltam de miután átolvastam az egészet, rájöttem ha egy profi fordító meglátná... hát úgy a 75%-át átjavítaná.
Szóval elismerésem hogy elkezdtél fordítani te is. És látom írtál Thorról is. Szépen összefoglaltad a lényegét és amikor én olvastam hasonló véleményeim voltak róla mint neked.
Igen, Deadpool az egyik legnagyobb kedvenc

A forditást pedig ne add fel. Én sem űzöm valami magas szinten, kérdezd meg elwoodot mennyit bajlódott az Acélszivek forditásommal. Lehet hamarabb végzett volna ha leforditja ő

Ettől függetlenül én sem adtam fel, mert nagyon jól lehet vele angolt gyakorolni, plusz nekem nagy megtiszteltetés volt amikor kikerült a munkám ide, még ha tudom, hogy durva javitásra szorult amit küldtem, akkor is vagány érzés volt. Ami pedig a Thoros sztorit illeti, úgy látom nem csak engem fogott meg

Kezdésnek nem rossz gyűjtemény. De ennek nagy értéke nincs. Nekem is van már 95 dvd-nyi képregényem digitálisan, meg egy 160 gigás vinyó tele, de ezek akkor is csak digitális képregények (főleg, hogy szerintem ezeknek a nagy részét lehet hogy soha a büdös életben nem lesz időm elolvasni, így már le is álltam a gyűjtésükkel, most már csak azt mentem le amit el is olvasok). Inkább arról írhatnál, hogy papíron mennyi és milyen képregényed van. Az már valami, meg arra kiváncsibb is lennék. 
Először is kösz

. Igazad van, ennek nincs nagy értéke, annyit tölthetnék le, amennyit a vinyóm elbir. Esetleg annyi értékük van, hogy ezek a képregényes izlésem tükrözik, mert csak olyanokat töltöttem le, amik érdekelnek, nem úgy, hogy "nézdmár, egy 5 gigás képregénypack, letöltöm, hadd legyen itt". Ezek szépen kiválogatott darabok, amik egy részét már olvastam, másik részük tervbe van. A nyomtatott füzeteimről már nem lehetne ilyen listát irni, mivel mindössze az a pár tucat régi Donald Kacsa képregényem van még gyerekkoromból, amikor lehetett szerezni magyar nyelven képregényeket. Mostmár utazni kellene ahhoz is

Semmi másom nincs nyomtatott formában és ennek két fő oka van: 1.Akármennyire is R-Day, akkor is Románia. Kizárólag románul lehet szerezni képregényt, és azok sem valami jó kis Pókember vagy ilyesmi dolgok, hanem gyerekcuccok, és azoknak is az alja. Rendelhetnék netről(amazon meg ilyesmi) angol füzeteket, de itt jön a 2-es ok: nem állok úgy. Igyhát maradnak nekem a digitális cuccok angolul, illetve itt a HZs-n magyarul. Nekem ez tökéletes.