még egy kis adalék: a pdf-ben lévő képregényeket is csuklóból kezeli, észre sem lehet venni, hogy nem cbz/cbr-ben van. (nekem akad pár pdf formátumú cuccom , tudom, balek vagyok, de ezek még régről vannak...).
A progi megjegyzi azt is mit olvasátál, hány oldalt egy adott képregényből, ha kilépsz, legközelebb onnan folytatja, egy halom adatot vihetssz be a képregényhez (író/rajzoló/kiadó, stb...) osztályozhatod őket, meg minden... és mindezt nagyon csicsás külső mellett ... és ha bármi baj merülne fel, akkor ott van a cdisplay továbbra is.
És a progi telepítője csak 2 mega . Nem is értem, hogy miért nem terjedt el eddig.
Mondjuk elismerem, a képregényekhez a borítót teszi be az adatbázison belül, így ha valakinek maaaarha sok cucca van, és öreg a gépe, akkor azt eltart egy darabig mire megjelenik mindegyik thumbnail. (úgye ki kell csomagolgatnia mindent, hogy lássa az első két oldalt...). Nos, szerintem csak ez az egy hátránya van. Na meg persze az angol nyelvű, de ez már nem a program hibája.