Szerző Téma: Csevej-csenöl  (Megtekintve 880295 alkalommal)

0 Felhasználó és 15 vendég van a témában

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
  • Nem: Férfi
Re:Csevej-csenöl
« Válasz #1326 Dátum: 2007. Január 21., 17:26:02 »
Idézetet írta: Sepi
Ha már viccmesélés:  

Egy hölgy elmegy a paphoz a templomba, és azt mondja neki:
-Óh atyám, kérem segítsen rajtam!
-Mondd mi a gond gyermekem?
-Az a gond atyám, hogy most vettem két nőstény papagájt, de ezek valami rossz házból valók lehetnek, mert folyton azt mondják, hogy "ribancok vagyunk, keféljetek meg minket". Mi tévő legyek atyám?
-Semmi gond gyermekem, nekem van itt a templomban két fiú papagájom, akik itt születtek és itt is nevelkedtek. Egész nap csak imákat mondanak. Az az ötletem, hogy zárjuk össze őket, és az én papagájaim megtérítik majd a te papagájaidat.
Össze is zárják őket, mire a nőstény papagájok rákezdenek:
-Ribancok vagyunk, keféljetek meg minket!
Erre az egyik fiú papagáj odafordul a másikhoz és azt mondja:
-Tedd le az olvasót Márton! Imáink meghallgatást nyertek.

"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #1325 Dátum: 2007. Január 21., 16:33:38 »
Ha már viccmesélés:  

Egy hölgy elmegy a paphoz a templomba, és azt mondja neki:
-Óh atyám, kérem segítsen rajtam!
-Mondd mi a gond gyermekem?
-Az a gond atyám, hogy most vettem két nőstény papagájt, de ezek valami rossz házból valók lehetnek, mert folyton azt mondják, hogy "ribancok vagyunk, keféljetek meg minket". Mi tévő legyek atyám?
-Semmi gond gyermekem, nekem van itt a templomban két fiú papagájom, akik itt születtek és itt is nevelkedtek. Egész nap csak imákat mondanak. Az az ötletem, hogy zárjuk össze őket, és az én papagájaim megtérítik majd a te papagájaidat.
Össze is zárják őket, mire a nőstény papagájok rákezdenek:
-Ribancok vagyunk, keféljetek meg minket!
Erre az egyik fiú papagáj odafordul a másikhoz és azt mondja:
-Tedd le az olvasót Márton! Imáink meghallgatást nyertek.
Everybody wanna go to heaven, but nobody wanna die.

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #1324 Dátum: 2007. Január 21., 16:29:59 »
- Mi a külömbség az anyós és a viziló között??
- ?
- Az egyiknek orbitálisan nagy szája van és hatalmas segge, a másik meg aranyosan tudja mozgatni a fülét, mikor kijön a vízből.
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
    • http://halozsak.tlof.hu
« Válasz #1323 Dátum: 2007. Január 20., 15:52:39 »
A beírók a fordításaimat nyugodtan átalakíthatják, csak annyit szoktam kérni, hogy nagyobb mérvű változtatások esetén szóljanak... Ez a "z"-dolog meg egyébként is régi ügy, úgyhogy tényleg ne nagyon bolygassuk tovább.  Különben is az ilyesmi már általában belső ügy.
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető Daredevil

• Magneto
    • http://
« Válasz #1322 Dátum: 2007. Január 20., 14:52:03 »
Részemről OK. Bár inkább TalGaby-t kéne kérdezni.

A félelem nélküli ember.
[/color]

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #1321 Dátum: 2007. Január 20., 14:49:58 »
Hát nem egészen... de felejtsük el a témát

Nem elérhető Daredevil

• Magneto
« Válasz #1320 Dátum: 2007. Január 20., 14:07:39 »
Ilyeneken vitázni. Szerintem ez a fordító szíve joga.

A félelem nélküli ember.
[/color]

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #1319 Dátum: 2007. Január 19., 19:24:46 »
Egyébként tudod hogy van helyesen magyarul a Sonja? Snja...
Szóval nem csak a Z hibádzana. Jólvan na, akkor hazudtam, máskülönben hogy érem el, hogy Sonja maradjon? Nameg itt többünknek is ez a verzió jobban bejön.

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #1318 Dátum: 2007. Január 19., 19:18:20 »
Hm, azt a "z"-t azért pont Te ne emlegesd, azért még emlékszem a dologra, hogy lett ez nálunk "Sonja"...  
A Nemedia előtt meg fejet hajtok. Ám ezért nem fogom újra feltölteni mind az x elkészült részt, eddig is remekül megoldottátok akkor.
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #1317 Dátum: 2007. Január 19., 19:15:48 »
Persze hogy visszaírtuk (még Micho is kifogásolta anno, meg nekem sem jött be, nameg először tényleg félregépelésnek tünt)  . "Sajna" a Conanokat is honosítják, volt Vörös Sonja film is magyarul, nameg megy máshol is Sonja. De észrevettem, a többi okés, de ez nem. És nem csak szerintem. Bocs.  

Szerk: a lényeget lefelejtettem: Szóval megy máshol is a cucc, illik figyelembe venni azokat is. (ne meg ne adj újjabb fegyvert a Z betű mellé Mann kezébe  )

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #1316 Dátum: 2007. Január 19., 19:10:07 »
Gabe: Ha eddig nem vetted volna észre, a Sonjában magyarítok: Hyrkania -> Hyrkánia; Nemedia -> Némedia. Akármilyen fura, magyarul ezt így illik.
Most már megnézem, még a végén kiderül, hogy visszaírtad itt nekem...
És jó, jó, kívánságod legyen parancs... akkor nem nézem át azt a képregényt. Átadom a kiváltságot a Korrekt-ORR-unknak.

Nem elérhető Daredevil

• Magneto
« Válasz #1315 Dátum: 2007. Január 19., 19:04:19 »
Fene. Megint sztrájk. Gabe nem volt még elég?

A félelem nélküli ember.
[/color]

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #1314 Dátum: 2007. Január 19., 19:03:39 »
Nem gondoltam volna hogy egyesek még örülni is fognak neki  , no akkor örüljetek, tovább csúszik az MGS, Hagar, Red Sonja, meg egyebek is.
Micsoda világ ez, már a zsarolás sem a régi...  Hmm, valami mást kell kitalálnom  Áhá, megvan: Schmatzynak olyan képregényt fogok betenni a lektorba legközelebb, amiben oldalanként van vagy 10 hiba    ...

talgaby, ne itt lektorálj legyél szíves, hanem inkább a képregényekben  , egyébként a hiba szándékosan volt benne, kiváncsi voltam hogy figyelsz-e  . (mellesleg a képregényekben igen  , egy  Sonjás példa: Némediát írsz folyton, Nemédia helyett, bár az angol kutatók szerint ez nem baj...  )

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #1313 Dátum: 2007. Január 19., 18:50:17 »
Viszont az enyémet akkor gyorsabban átnézheted.
Hm, jó is, hogy szólsz, Gabe-ét át kéne futni...
Idézet
tlaabgy hábyila ez is...
talgaby hibája a rossz helyesírás is?

Nem elérhető Schmatzy

• Lusta dög (ex Korrekt ORR)
  • HálóZsák tag
  • Superman
  • *
« Válasz #1312 Dátum: 2007. Január 19., 18:35:39 »
Nem baj, legalább a te cuccaid lektorálását félretehetem.

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #1311 Dátum: 2007. Január 19., 18:25:26 »
ezt nem hezsim el! mdinig eezzl jön mndkieni! tlaabgy hábyila ez is...    

(egyébként a ST fórumán vagy fél éve nem jártam már (  ), így nem onnan van)

viccet félre:

Van egy szólás:
"Rendszergazda vagyok. Ha beszólt, mentsen. Ha röhögni lát, már késő..."

Én csak egy szaros modertor, de azért pár opció lapul a zsebemben nekem is...  
Sőt, nem is, mostantól sztrájkolok, nincs se az extrán frissítés, se beírás!  
Női olvasók esetleg ki tudnak engesztelni, ha bedobják testüket-lelküket az ügy érdekében, nameg sört!

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #1310 Dátum: 2007. Január 19., 17:29:22 »
fzsaa!
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető Daredevil

• Magneto
« Válasz #1309 Dátum: 2007. Január 19., 16:54:57 »
A Spidertomon már láttam.

A félelem nélküli ember.
[/color]

Nem elérhető pepo05

• Predátor
« Válasz #1308 Dátum: 2007. Január 19., 16:18:11 »
Ezt már láttam(mondjuk ott jobban össze voltak kutyulva a betűk), de érdekes dolog.
"El kell, hogy bírjuk terheink vagy elvesznek szép perceink és mindig mennünk kell tovább, egy életen és sorson át"

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #1307 Dátum: 2007. Január 19., 12:42:06 »
Egy anlgaii etegyem ktuasátai szenirt nem szímát, melyin serenrodbn vnanak a bteűk egy szbóan, az etegyeln ftonos dloog, hogy az eslő és az ultosó bteűk a hölyeükn lneegyek, A tböbi bteű lheet tljees összevabisszásagn, mgiés porbléma nlkéül oalvsahtó a szveög. Eennk oka, hogy nem ovallusk el mniednigyk bteűt mgaát, hneam a szót eszgébéen ltjáuk.

Nem elérhető Nitro

• Az egyedi titulusú
  • Hulk
    • http://nitro1.fw.hu
« Válasz #1306 Dátum: 2007. Január 18., 10:27:05 »
Akkor már a HZs tagjai lennének, nem?  

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #1305 Dátum: 2007. Január 17., 10:20:49 »
Diplomatikusra lefordítva: Ha kicsit még gyakoroltok, kicsit még javítjátok a megjelenés minőségét...

Nem elérhető Galen

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #1304 Dátum: 2007. Január 17., 08:17:37 »
Idézetet írta: horjb
Hogy lehet bekerüli az underground figyelőbe?
Meg kell ütni egy szintet...

Az tuti, hogy azért nem fizetek, hogy kinyírják bazmeg.

Nem elérhető horjb

• Venom
    • http://www.gportal.hu/horjbcomic/
« Válasz #1303 Dátum: 2007. Január 16., 22:13:23 »
Hogy lehet bekerüli az underground figyelőbe?

Nem elérhető Zerit

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #1302 Dátum: 2007. Január 16., 21:37:05 »
volt ennel jobb is a mek-en, micimacko latinul ha jol emlekszem...

ja igen: ITT
gyengéd barbár

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #1301 Dátum: 2007. Január 16., 19:37:56 »
Idézetet írta: Galen
Tud valaki rovásírás-ul ?

http://mek.oszk.hu/04400/04435/?from=rss
 Azért még vannak pihent agyú elmék!  
  Az arab sakk kemény, az utsó magyar szintén! (Főleg a nevek)  
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #1300 Dátum: 2007. Január 16., 10:22:45 »
Hé, ez csalás, a lábjegyzetek nem is rovásírással vannak!

Nem elérhető Galen

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #1299 Dátum: 2007. Január 16., 09:12:30 »
Tud valaki rovásírás-ul ?

http://mek.oszk.hu/04400/04435/?from=rss

Az tuti, hogy azért nem fizetek, hogy kinyírják bazmeg.

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #1298 Dátum: 2007. Január 15., 22:06:58 »
Arab sakk:

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #1297 Dátum: 2007. Január 15., 14:11:03 »
A következő sorok előtt leszögezném, hogy ez sértheti egyes emberek vallási nézeteit, de ez pusztán csak fikció. Bárminemű egyezés valós személyekkel és történtekkel pusztán a véletlen vagy egy gaz, mekáltalkodott, cudar gazfickó műve lehet.  

Részletek az utolsó Magyar naplójából:

2008 04 10
Ma érdekes látványosságban volt részem. A városunkba költözött egy muzulmán házaspár, a gyerekeikkel. 18-an vannak. Nagyon kedves, szerény emberek, libasorban közlekednek az utcán.

2012 01 01
B.U.É.K. Jópofa emberek ezek az arabok. 6 család van a városban, és mindenkire mosolyognak. egyszer volt csak balhé, amikor bécsi szeletet szerettek volna flamózni az étteremben, és csak a  végén derült ki hogy nem borjú, hanem disznó húsból készült. Rég láttam ilyen csoportosan elkövetett sugárban hányást.....

2015 03 15
A szomszéd házat megvette egy család. Ahmed Ibd'n Al Mahmud-nak hívják.
Vicces ember, mindhárom feleségére zsákot húzott, és azok csak úgy mászkálhatnak az utcán. Vajon mit hordanak a zsák alatt? Még egy zsákot?
Tele vannak ezek pénzzel. Pedig nem is dolgoznak. Valami szövetségük van, és egymásnak adnak pénzt. Később meg ők segítik ki az új bevándorlókat..... Tetszik ez a szolidaritás...

2018 10 28
A másik szomszédunk is muzulmán lett. Ők régi magyar család, de valamiért áttértek. Mondjuk Gizi néni elég hülyén néz ki csadorban. Ebbe az is belejátszhat, hogy a rózsamintás sötétítő függönyt öltötte magára.  
Minap mentem a meccsre, szépen kiöltözve, megborotválkozva. Erre egy csapat hálóinges szakállas suttyó rámhuhogott, hogy simapofájú hitetlen kutya vagyok. milyen dolog ez már he?

2020 03 31
A muzulmán közösség megvette a régi mozit. Ledózerolták, és építettek egy kacifántos épületet a helyére. csillagvizsgáló lehet, mert baromi magas, vékony tornya van. Kicsit féltünk tőle, de megnyugodtunk, mert egy hazai hegységről, ''mecsek''-nek keresztelték el. Üröm az örömben, hogy amióta felépült, a csillagász (ők mű enzimnek nevezik) minden reggel 5-kor már ordibál. ....talán mérges hogy már nem látszanak a csillagok?

2022 05 16
A mi házunkban is laknak már muzulmánok. Az asszony átment hozzájuk, hogy elkérje a narancsos baklava receptjét, de nem adták. Azt mondták: azért mert látták hogy a nejem az udvaron verte a szőnyeget.... Hiába mondtuk hogy ezt mi így szoktuk, és hogy a szőnyeg csak azért van hogy ne fázzon a talpunk, nem hittek nekünk.

2024 01 08
Felszedtük a padlószőnyeget is, engem még egyszer ne köpködjenek le miatta... egyre szarabbul élünk. Betiltották a HBO-t, már csak az Al Jazira 1, és az Al Jazira 2 fogható. A fiam egy osztálytársnőjének udvarol már 8 hónapja. Igaz, az arcát még nem látta.... viszont a lába az k*rva szőrös...( a lánynak) már előre félek....

2025 08 02
A fővárosi állatkertben megdöglött ''Mazsola'' a házi sertés. Ez azért is szomorú, mert Európában ő volt az utolsó...Titokban szereztem egy posztert egy csontos rövidkarajról. Kiderült hogy a ''müzli'' az valami pap, és azért ordít a Mecsekből, hogy mindenki imádkozzon. Na de minden utcába minek egy? Nem túlzás ez egy kicsit????

2027 09 02
Kiengedtek a sittről. 4 hónapot ültem, mert lebuktam a karajos poszterrel. Csak azért nem vágták le a kezemet, megígértem hogy áttérek a hitükre családostul. A fiam már nem, ő az nászéjszaka után Chilébe szökött. Állítólag ott még élnek emberek.... Beiratkoztam egy ECDL müezzin képzésre, de mivel tériszonyom van, nem kaptam meg a papírt. ...mehetek vissza a teveszar minősítő üzembe.

2027 11 05
Sopronban is megkezdődött a ramadn!! Már nagyon vártuk. A lányom idén férjhez ment. Egy csomó pénzem elment a hozomány-kecskékre. Csak 23-at tudtam csak szerezni. Ezért még csak 3.osztályú feleség, de ha jól szopik előre léphet. Ravasz voltam, és kihúzattam a metsző fogait..... Talpraesettnek kell lenni, ezt diktálja a magyar virtus!

2028 06 02
Választási év volt, önkormányzati, és örömmel mondhatom: mi győztünk. Mármint a mi jelöltünk. Wasszer B'al Fasszer lett az új kádi Sopronban. Rendes ember, megengedte a Magyar Kisebbségi Önkormányzat megalakulását. ....Tagja vagyok!!! Könnyítésül nekünk csak naponta négyszer kell a mecsetben imádkozni, és leopárdmintás strand törülközőt is használhatunk hozzá.

2030 02 14
Eladtuk az ezüst étkészletet. Muszáj volt mert az asszonynak már nem volt egy  tisztességes csadorja, amit felvehetett volna. Mivel a törvény szerint a családom nő tagjai is áruba bocsáthatóak, én először az anyóst vittem ki az aukcióra, de kiröhögtek. Maradt az ezüst. Én már régóta, a nagymama hálóingjeiben járkálok, fejemen frottír törülközővel. Kényelmes viselet, bár a kutyák még megugatnak rendszeresen.

2031 11 29
Chile elesett!! A fiamról nem sokat tudunk. A Vörösfélhold szerint jól van, de én ettől még jobban aggódom. A világ más részeiről nem nagyon van hír, Az újságokban írás helyett matyó hímzés van, és azt mi nem tudjuk elolvasni. Jó hír viszont, hogy hazánk mind a 3200 településén van már mecset. Néhol nem is egy!!

2034 12 01
G*cimici ajatollah lett az új államfő. Ő legalább szociálisan érzékeny. A következő ramadánig kaptunk időt, hogy beköltözzünk a rezervátumba. Addig is ingyen kapjuk a barnító krémet, és a korán verseit sem kell kívülről megtanulni. Elég ha dúdolni tudjuk.... Az államforma is megváltozott, Mától az Euarábiai sejkség ''Mah'giar'' tartománya néven létezünk tovább.

2036 02 08
Óriás kivetítőn megnézhettük a kába kövét. Zarándok útra nem mehetünk, mert megbízhatatlanok vagyunk, és hátha kinn maradunk. A rezervátumban szépen berendezkedett mind a 2700 megmaradt magyar, bár kezdünk lassan mi is asszimilálódni. Két unokám van, Fatima 8, a kis Ibrahim 5 éves. Kicsit tudnak magyarul is. A Schneller Pityu barátom fia lett a müezzin. Ordít is mint a fába szorult féreg.

2039 09 01
100 éve tört ki a II. világháború. Óh boldog békeidők.... Szerveződik az ellenállás. Megtaláltuk a kiszáradt Barátság II kőolajvezetéket, és azon
keresztül tartjuk a kapcsolatot a külvilággal. Az Alpokban vannak elszigetelt ellenállási csoportok. A tevék nem bírják a havat, és 4500 méter felett megdöglenek. Talán ez a kulcs...? Beálltam a nemrég megalakult Matuska Szilveszter III. arabvadász szekcióba. Már 12 burnuszom van.

2042 03 22
A lázadást leverték, pár százam maradtunk. Írni már csak én tudok, a többieknek levágták a kezét. A régi trükkel úsztam meg: Tevének öltözve visszaszöktem a táborba. szerencsére az asszonyokat és a gyerekeket a csövön át kimenekítettük Szibériába. Oda nem mennek. Ezek utálják a hideget.

2050 4. holdhónap.
Már 4 éve csak kuszkuszt kapunk enni. k*rva szar, és ráadásul én etetem a többieket is. Igaz hogy már csak 70-en vagyunk. G*cimici ajatollah meghalt, helyét demokratikusan átvette legidősebb fia, Apr'o F'llosz. A szunniták most boldogok lesznek, mert ő gyűlöli a siíta-kat...mondjuk mi is, de mivelünk már nem foglalkoznak.

2052 ramadán hónap.
Rájöttünk, hogy lehet parlagfűből pálinkát főzni. Ekkora  marhákat..... ezek még soha sem ittak szeszt? 1 kg lekváros baklaváért adunk nekik fél deci lőrét. Esnek kelnek tőle. Utána meg össze vissza lövöldöznek. Hál'istennek azt már otthon Zavargásokról is hallottunk, de innen nem látunk semmit. A müezzint muszáj volt már agyonverni. Szegény Béla bácsi.......

2061 8. holdhónap.
Állítólag komoly gondok vannak Euarábiában. Sok a bevándorló, és  egyre több jogot követelnek. Kik lehetnek ezek? Hasszán, (Ő hordja nekünk a kaját) mostanában gyakran késik. Azt mondja, a sejkek elmenekültek, az idegenek pedig szisztematikusan átalakítják a társadalom összetételét. Talán kiszabadulunk innen... már csak 5-en vagyunk.

2066 13. holdhónap.
Nagy a csönd. Napok óta nem láttam muszlimokat. jövő héten leszek 100 éves. Nem hittem volna hogy megérem még a szabadulás napját. Allah segítsen hozzá... Már csak én vagyok életben, és tudtommal máshol sem él már egy magyar sem.

2066 13. holdhónap (a születésnapom)
Kicsi sárga emberek jöttek hamis Nike cipőben és hoztak egy lavór főtt rizst. Azt mondják át kell térnem a Buddhizmusra, ha jót akarok. ....ja, és új nevet adtak nekem: Vén-Hun-Cut. ...a francba, ezek kínaiak.......

2067 január.
Ma kezdődik a Majom éve! ez jó hír, de nem nekem. Engem reggel kivégeznek, mert 24 centis a farkam, és ez nem illik bele a kínai átlagba. Rápacsáltam, végeeeeeeeeeee! Buddha kísérjen utamon.....................

Everybody wanna go to heaven, but nobody wanna die.