Szerző Téma: Csevej-csenöl  (Megtekintve 879412 alkalommal)

0 Felhasználó és 13 vendég van a témában

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
  • Nem: Férfi
Re:Csevej-csenöl
« Válasz #1266 Dátum: 2006. December 31., 18:21:09 »
Idézetet írta: freakdavE
Na, megyek inni valamit... a vendégeink már kezdenek furcsán nézni.  

. A megrögzött HálóZsák Fan  , még ilyenkor is...

Nem elérhető freakdavE

• a csodálatos Zacskóember
  • Venom
« Válasz #1265 Dátum: 2006. December 31., 18:10:26 »
Földrengés az nem volt. De petérda van. A kutya már tegnap is bent aludt a házban, a durrogatások miatt.
Na, megyek inni valamit... a vendégeink már kezdenek furcsán nézni.  
"Túl bizarr, hogy éljen, túl ritka, hogy meghaljon."

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
    • http://halozsak.tlof.hu
« Válasz #1264 Dátum: 2006. December 31., 18:03:16 »
Hm, nem. Mondjuk felénk már elég rég járt Lagzi Lajcsi...
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #1263 Dátum: 2006. December 31., 18:01:32 »
Azt utálom a szilveszterben, hogy ilyenkor annyi a petárda meg a tüzijáték, hogy már lassan statisztának érzem magam egy második világháborús filmben.  
Egyébként felétek volt földrengés úgy két óra körül? Mert errefelé egészen jól lehetett érezni.
Everybody wanna go to heaven, but nobody wanna die.

Nem elérhető Daredevil

• Magneto
    • http://
« Válasz #1262 Dátum: 2006. December 30., 13:32:32 »
Viszont jól megmarad a fejedben a történet.

A félelem nélküli ember.
[/color]

Nem elérhető pepo05

• Predátor
« Válasz #1261 Dátum: 2006. December 30., 13:01:03 »
Jah, ez a legjobb módzser. Csak ezzel az a baj, hogy nagyon időigényes.
"El kell, hogy bírjuk terheink vagy elvesznek szép perceink és mindig mennünk kell tovább, egy életen és sorson át"

Nem elérhető Daredevil

• Magneto
« Válasz #1260 Dátum: 2006. December 30., 11:42:37 »
Az én módszerem olvasás terén: Először elolvason részenként, majd utánna az egészet egyszerre. Második olvasásra az eddig meg nem értett dolgok általában a helyükre kerülnek.

A félelem nélküli ember.
[/color]

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #1259 Dátum: 2006. December 30., 10:44:07 »
Miért tennénk? Pár oldalra ráfér a reklám, és amíg nem viszik túlzásba, addig nyugodtan. Én azt mondanám, hogy a Pókos fórum erre fenntartott topicjában is megtehetnéd.
Idézet
Azt viszont hozzáteszem, hogy csak jót írok, ha nem tetszik valami, nem írok lehúzó véleményt, mert nincs jogom elvenni senki kedvét.
Ne is tedd. Arra ott vagyok én.  Kritikám öl, butít, nyomorba dönt.
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető FaNaTiC

• Garfield
  • **
« Válasz #1258 Dátum: 2006. December 30., 00:42:15 »
Talán csinálok egy új felhasználó kategóriát is a honosítóknak, magasabb jogokkal... kösz az ötletet

Remélem viszont, hogy ilyen rendszer nem lesz egyhamar, egyelőre van elég anyag, ami csak a honosításra vár. A HERO-t azért olvasd majd el, három hónapon belül befejeződik a 22 részes "eposz", szerintem tetszeni fog. A Moon Knight első történetszála is lezárult, az 6 részes. Na de abbahagyom, mert még kidobnak a sok reklám miatt  

Nem elérhető Nitro

• Az egyedi titulusú
  • Hulk
    • http://nitro1.fw.hu
« Válasz #1257 Dátum: 2006. December 30., 00:11:36 »
Igen, tudom, nálatok gyorsan mennek a dolgok.    De hogy az Exiles naprakész, az pont azt jelenti, hogy egy hónap van a számok között.   (Nyilván ennél nem tudsz gyorsabb lenni vele.   )
A papír kiadásokon kívül csak az egyetlen címet követek úgy, hogy minden hónapban elolvasom az aktuálisat, a többi esetében mindig megvárom, míg kijön egy történet, és mivel sok mindent olvasok, így egyszerre jobban összeállnak a dolgok, és van mit olvasni közben. Ha számonként olvasnék mindent, akkor egy hónap elteltével azt sem tudnám, hogy mi volt az előző részben.  
Ha bejön majd ez a rendszer nálatok, akkor szerintem eléggé meg fog csappanni a látogatók száma. Én azért majd regelni fogok, és írogatok is, ha oda jutok.  

Nem elérhető FaNaTiC

• Garfield
  • **
« Válasz #1256 Dátum: 2006. December 30., 00:01:37 »
Nitro: semmi baj, jól viselem, különben pedig pont jó dolgot mondasz. Amit letöltök, azt tényleg jeleztem eddig mindenhol, hogy milyen volt, vagy simán megköszöntem. Az az igazság, hogy mindent angolul olvasok többnyire, csak azokat töltöm le újra, amiket nagyon bírok, ez a honosítások 5 százaléka lehet (hiába, sokan vagyunk...) Régebben nem ezt csináltam, hanem úgy gondoltam, hogy hálám jelőül majd honosítok, de aztán csak elkezdtem fórumozni. Sajnos csak takarékon, mert kevés az időm erre, azt a keveset pedig más hasznos dologra fordítom. Azt viszont hozzáteszem, hogy csak jót írok, ha nem tetszik valami, nem írok lehúzó véleményt, mert nincs jogom elvenni senki kedvét.
Azért (újból nem fényezni akarom magunkat, dehát...) annyit hozzátennék, hogy nálunk nem egy havonta jönnek ki az új részek, hanem általában sokkal korábban. (A HERO-ból hetente egy, plusz még valami.) Az Exiles pedig szinte naprakész, ahogy kijön a szkenn. Plusz a többi.
Azért ha valaki olvas honosított képregényt, akkor nem hiszem, hogy semmit ne olvasna el egy negyed év alatt, bár lehetséges. De szerintem ez a ritkább.
Én is jobban szeretem a TPB kiadást, de honosításnál ez kivitelezhetetlen. Nehezen tudnám kivárni mondjuk az Exiles hat számát egyben, az fél év megvonás lenne. A meló se lenne kevés vele.
« Utoljára szerkesztve: 2006. December 30., 00:04:39 írta FaNaTiC »

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #1255 Dátum: 2006. December 29., 23:24:59 »
Sepi: a papírnál se biztos, ezért vannak a tpb-k. Amerikában is van nem egy nitrohoz (és hozzám) hasonló, történeteket inkább kiváró és egyben letudó emberke.

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #1254 Dátum: 2006. December 29., 23:15:15 »
Idézetet írta: Nitro
Az jobban zavar, amikor olvasom a képregényt, és hirtelen vége, lehet várni egy hónapot a folytatásra.  
A havi megjelenésű képregényekkel is ez a helyzet, ott is egy hónapot kell várnod a folytatásra. Igaz velem is előfordult, hogy sokszor visszakellett olvasnom az előöző havi kiadványt, hogy mi is történt benne.  
A honosított képregényekkel egyébként nálam is az van, hogy mostanában tudtam csak nagyon soknak nekiugrani, mert eddig sajnos nem nagyon volt időm azokat elolvasni.

Nem elérhető Nitro

• Az egyedi titulusú
  • Hulk
« Válasz #1253 Dátum: 2006. December 29., 23:03:21 »
Idézetet írta: FaNaTiC
Ha a törölgetés végeredményeként marad a harmada, aki hajlandó hallatni is a hangját - minimum 3 havonta egyszer (ugye nem is olyan sok az...), akkor már elégedettek leszünk. (Azért ennyi, mert én is negyedévente tartok nagy képregényletöltést az összes honosító oldalról.)
Bocs, hogy megint neked szólok be, és ne vedd sértésnek, vagy ilyesmi, de ilyenkor véleményezni is szoktál?   Ugyanis nem mindenki azon igyekezetében olvassa el a képregényeket, ahogy le is tölti. Én például nem szeretem számonként olvasni a képregényeket, hanem inkább egyben olvasok el egy történetet. Az is igaz, hogy nem mindent olvasok, de a honosított dolgok 90%-át letöltöm, és nagy valószíűséggel ha jóval később is, de el fogom olvasni. Ami pedig azt jelenti, hogy nem biztos, hogy 3 hónapon belül véleményezek bármit is. Menj el a c4a topikba a kneten és láthatod, hogy több éves cuccaikat olvasom mostanában.    
Igen, belátom, hogy ezzel a stratégiával pedig az a baj, hogy sosem leszek aktuális, de hát ez engem speciel nem túlzottan zavar. Az jobban zavar, amikor olvasom a képregényt, és hirtelen vége, lehet várni egy hónapot a folytatásra.  

Nem elérhető pepo05

• Predátor
« Válasz #1252 Dátum: 2006. December 29., 22:54:10 »
Fanatic: szerintem semmi gond nincs ezzel a módszerrel...helyes.
Köszi az aktiválást, végre be tudtam lépni!!!
"El kell, hogy bírjuk terheink vagy elvesznek szép perceink és mindig mennünk kell tovább, egy életen és sorson át"

Nem elérhető FaNaTiC

• Garfield
  • **
« Válasz #1251 Dátum: 2006. December 29., 19:31:58 »
Idézetet írta: Punkológus
Ahogy nézem gonosz mód törlik azokat akik nem fórumoznak vagy egy hónapig nem jelentkeznek be. Nem épp kedves dolog, bár célravezető.
Mivel ez az off topic, ezért írok egy kis közérdekű információt az FQ-val kapcsolatban, ha nem lehet ilyet, akkor törölhetitek nyugodtan
Szóval nem kedves dolog?
Nem hiszem, hogy nagy dolog reagálni valamire, amibe a honosító több órát és energiát öl bele. Mindegy mit, csak hogy a visszajelzésekből lássuk, hogy van-e értelme csinálni. Senki nem az anyagi haszon miatt csinálja, de jó érzés tudni, hogy van értelme a munkánknak. Véget nem érő téma, nem is akarok jobban belemenni, nem zavar, ha emiatt nem vagyok népszerű a csendes képregény leecherek körében. Nem olyan rég a HZs is bezárta kapuit, hasonló okok miatt. Nem koppintunk, félreértés ne essék, mindössze most valósítjuk meg azt, amit már nyár óta terveztem.
A fontosabb, hogy vannak úgynevezett (most neveztem el  ) beragadt regisztrációk, ezek az extra.hu alkalmankénti hibás működésének köszönhetőek és elnézést kérek érte, de ez rajtam kívül álló hiba. A híreknél a hibás linkek direkt nincsenek javítva, mert január 1-től az oldal tartalmát (a hírek kivételével) csak regisztrált felhasználók fogják tudni elérni.
Olyan tagokat szeretnénk, akik olvassák és véleményezik az általunk fordított képregényeket. És igen, a sokáig inaktív tagok idővel törlésre kerülnek. Jelenleg is több mint 89 regisztrált tagunk van az első törlés után, ebből eddig max. 15-en szóltak hozzá. Ha a törölgetés végeredményeként marad a harmada, aki hajlandó hallatni is a hangját - minimum 3 havonta egyszer (ugye nem is olyan sok az...), akkor már elégedettek leszünk. (Azért ennyi, mert én is negyedévente tartok nagy képregényletöltést az összes honosító oldalról.)

Nem akarom fényezni az FQ-t, de annyit mindenki láthat, hogy az indulás óta heti 2-3 új képregény mindig felkerült, talán a minőségre és a kínálatra sem lehet panasz (oké, itt elfogult vagyok kicsit), Grandmaster B.-vel és az archer+Sijen párossal a magyar képregényes földalatti egy kicsit másfajta szegmensét tárjuk az olvasók elé. Persze, tisztában vagyunk a hibákkal is, de folyamatosan a minőség javításán vagyunk. Akinek fáradságot jelent egy hozzászólással méltányolni azt, hogy ingyen olvasgathatja az FQ képregényeit, azt most kérem meg, hogy ne is regisztráljon hozzánk.
Ne bántódjon meg senki, ez nem személyes vendetta, csak az egyszerű játékszabályok ismertetése.

pepo, aktiváltalak, elvileg be kell tudnod lépni, ha nem, akkor írj egy e-mail-t és beengedlek  Akinek hasonló gondja van, ide írjon, elég gyors a reakcióidőm: fanaticcomics@gmail.com

Köszi a helyet és a lehetőséget

Nem elérhető pepo05

• Predátor
« Válasz #1250 Dátum: 2006. December 29., 00:19:37 »
Én ezt buzival és halláskárosulttal ismerem...

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #1249 Dátum: 2006. December 28., 20:37:01 »
Hát igen a Jáksó aztán tud nyomni ilyeneket
 Csak ami tőle tetszik legjobban, az mind élőszóban lehet elmondani.
 Van tőle kis egy kis szivatós is: Kérdezd meg az egyik haverodat, hogy ismeri -e azt a viccet, hogy a süket és az impotens beszélget? Mire ő azt válaszolja, hogy "nem". erre te kérdezz vissza valami ilyet: - "Hogy?" vagy "hm?" Egy havernál 3 szor visszakérdeztem, mire leesett neki!
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető pepo05

• Predátor
« Válasz #1248 Dátum: 2006. December 28., 19:59:51 »
Áááá...ez tényleg a fárasztó kategória. Szerintem ettől csak a nyuszika és a piros bicikli este a durvább.

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #1247 Dátum: 2006. December 28., 19:40:30 »
Tipikus Jáksó.  

De akkor én is beszúrok egy fárasztó viccet:
-Mi volt az utolsó mondat a Challangeren?
-"Engedjük a nőt is vezetni."

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #1246 Dátum: 2006. December 28., 19:38:15 »
Srácok ezt most hallottam a Jáksó-ban: Szőke nő észreveszi, hogy a tamponjával ír, mire megszólal:
-Ajaj, akkor hová tettem a ceruzám?  
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető Punkológus

• Magneto
« Válasz #1245 Dátum: 2006. December 28., 18:56:40 »
Idézet
ja és ha elolvasok valamit én szeretnék bebökni a fórumba anniyt, hogy köcce
Így is kell ezt csinálni

Nem elérhető pepo05

• Predátor
« Válasz #1244 Dátum: 2006. December 28., 15:43:28 »
Azokat valóban le lehet, amik hírekben benne vannak...de pölö a Moon Knight első 5 része, vahy a Hero első 2 része így nem elérhető. ja és ha elolvasok valamit én szeretnék bebökni a fórumba anniyt, hogy köcce.  

Nem elérhető Nitro

• Az egyedi titulusú
  • Hulk
« Válasz #1243 Dátum: 2006. December 28., 09:31:18 »
Idézetet írta: pepo05
Flood: nem tudja valaki, hogy az FQ-ra miért nem tudok regisztrálni? A Senty első számát nagyon elolvasnám honosítva...már két e-mail címmel is próbálkoztam, aztán minidg csak azt írja ki a lap, hogy küldik az aktiváláshoz szükséges e-mailt...hát azóta is küldik.
Hát, én nem emélkszem, hogy regisztráltam volna (persze lehet, hogy rosszul emlékszem), mégis le tudom tölteni gond nélkül a képregényeket.

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #1242 Dátum: 2006. December 28., 08:20:53 »
Ez a versike nagyon komoly volt  , és mennyire igaz. De a viccen is jót röhögtem  .

Nem elérhető Schmatzy

• Lusta dög (ex Korrekt ORR)
  • HálóZsák tag
  • Superman
  • *
« Válasz #1241 Dátum: 2006. December 28., 00:06:37 »
"Szóval a hétvégén bütyköltük faterom szgépét. Telepíti rá az öregem a Win98-at, majd egyszercsak így szól:
- Na, mindjárt azt mondja a vindóz, hogy új, ismeretlen hardvert talált.
- Merthogy?
- Bennehagytam a csavarhúzót, hogy a fene enné meg!"

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #1240 Dátum: 2006. December 28., 00:01:54 »
Én elmentem a vásárba fél pénzzel,
 Windowst vettem másolt CD-n fél pénzzel,
 Windows mondja Kék Halál,
 Kárikittyom büdös windows, mégis van egy fél pénzem.

Visszamentem a vásárba fél pénzzel,
 Megkerestem a zugárust fél pénzzel,
 Árus mondja: "Kell ápdét!"
 Kárikittyom édes ápdét, mégis van egy fél pénzem

Hazamentem a vásárból ápdéttel,
 Telepítek, installálok két kézzel,
 Windows mondja 0E,
 Kárikittyom a jó anyád, de még van egy fél pénzem.

En elmentem szám. tech. boltba fél pénzzel,
 Hardvert vettem szám. tech. boltban fél pénzzel,
 Hardver mondja krr-krr-bumm,
 Kárikittyom drága hardver, nem bírom én ezt ép ésszel.

Lecseréltem az egészet, részletre,
 Gatyám ráment, már nem eszek 2 éve,
 A gépem már elavult,
 Kárikittyom sörre költöm, ha lesz megint fél pénzem.

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #1239 Dátum: 2006. December 27., 20:41:00 »
Marvel Epic Illustrated már volt nállam scan formában (az első szám is közöttük volt). Az egészet egy jól sikerült óriási HMM koppintásnak tudnám jellemezni. Ahol csak szerepel a MEI név, ott valamilyen formában ezt mindig meg is jegyzik. Azt hozzáteszem, hogy szerencsére tényleg mínőségi a cucc, akik szeretik a HMM-et, azoknak biztosan tetszene.

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #1238 Dátum: 2006. December 27., 18:49:31 »
Te a 2003-as, újraindított Epicről beszélsz. Az eredeti Epicet '82-ben alapították az Epic Illustrated magazinból nőtte ki magát. Az első képregényük a Dreadstar volt, egy klasszikus SW-szerű sci-fi kaland. Ez a kiadó kb. olyan viszonyban volt az alapításkor, mint a Malibu, de aztán egyre inkább az anyavállalatba integrálódott, ahogy egyre kisebb lett.
« Utoljára szerkesztve: 2006. December 27., 18:50:21 írta talgaby »

Nem elérhető kaine

• Hulk
« Válasz #1237 Dátum: 2006. December 27., 18:14:23 »
A Marvel Epicről én mást tudok. Az "enyémet" azért alapították, hogy lehetőséget adjanak olyan íróknak és rajzolóknak, akik még nem ismertek a bizniszben, illetve még sose kerültek be. Vagyis akár rajongók jó ötleteit is megvalósíthatták volna. Ennek az Epicnak az első minije a már jól ismert TROUBLE  5 részes mini volt, mely sajna bukott, így az egész ott halt be.