Ahogy nézem gonosz mód törlik azokat akik nem fórumoznak vagy egy hónapig nem jelentkeznek be. Nem épp kedves dolog, bár célravezető.
Mivel ez az off topic, ezért írok egy kis közérdekű információt az FQ-val kapcsolatban, ha nem lehet ilyet, akkor törölhetitek nyugodtan
Szóval nem kedves dolog?
Nem hiszem, hogy nagy dolog reagálni valamire, amibe a honosító több órát és energiát öl bele. Mindegy mit, csak hogy a visszajelzésekből lássuk, hogy van-e értelme csinálni. Senki nem az anyagi haszon miatt csinálja, de jó érzés tudni, hogy van értelme a munkánknak. Véget nem érő téma, nem is akarok jobban belemenni, nem zavar, ha emiatt nem vagyok népszerű a csendes képregény leecherek körében. Nem olyan rég a HZs is bezárta kapuit, hasonló okok miatt. Nem koppintunk, félreértés ne essék, mindössze most valósítjuk meg azt, amit már nyár óta terveztem.
A fontosabb, hogy vannak úgynevezett (most neveztem el ) beragadt regisztrációk, ezek az extra.hu alkalmankénti hibás működésének köszönhetőek és elnézést kérek érte, de ez rajtam kívül álló hiba. A híreknél a hibás linkek direkt nincsenek javítva, mert január 1-től az oldal tartalmát (a hírek kivételével) csak regisztrált felhasználók fogják tudni elérni.
Olyan tagokat szeretnénk, akik olvassák és véleményezik az általunk fordított képregényeket. És igen, a sokáig inaktív tagok idővel törlésre kerülnek. Jelenleg is több mint 89 regisztrált tagunk van az első törlés után, ebből eddig max. 15-en szóltak hozzá. Ha a törölgetés végeredményeként marad a harmada, aki hajlandó hallatni is a hangját - minimum 3 havonta egyszer (ugye nem is olyan sok az...), akkor már elégedettek leszünk. (Azért ennyi, mert én is negyedévente tartok nagy képregényletöltést az összes honosító oldalról.)
Nem akarom fényezni az FQ-t, de annyit mindenki láthat, hogy az indulás óta heti 2-3 új képregény mindig felkerült, talán a minőségre és a kínálatra sem lehet panasz (oké, itt elfogult vagyok kicsit), Grandmaster B.-vel és az archer+Sijen párossal a magyar képregényes földalatti egy kicsit másfajta szegmensét tárjuk az olvasók elé. Persze, tisztában vagyunk a hibákkal is, de folyamatosan a minőség javításán vagyunk. Akinek fáradságot jelent egy hozzászólással méltányolni azt, hogy ingyen olvasgathatja az FQ képregényeit, azt most kérem meg, hogy ne is regisztráljon hozzánk.
Ne bántódjon meg senki, ez nem személyes vendetta, csak az egyszerű játékszabályok ismertetése.
pepo, aktiváltalak, elvileg be kell tudnod lépni, ha nem, akkor írj egy e-mail-t és beengedlek Akinek hasonló gondja van, ide írjon, elég gyors a reakcióidőm: fanaticcomics@gmail.com
Köszi a helyet és a lehetőséget