Szerző Téma: Csevej-csenöl  (Megtekintve 878543 alkalommal)

0 Felhasználó és 7 vendég van a témában

Nem elérhető pepo05

• Predátor
Re:Csevej-csenöl
« Válasz #1206 Dátum: 2006. December 24., 13:02:58 »
Milyen címre tötlsem fel azt a videot, amiben hasonlókat csinálok?  
"El kell, hogy bírjuk terheink vagy elvesznek szép perceink és mindig mennünk kell tovább, egy életen és sorson át"

Nem elérhető Zspider

• Garfield
  • **
« Válasz #1205 Dátum: 2006. December 24., 10:53:42 »
Nektek is Boldog Karácsonyt Hálózsákosok és annak fórumozói!
Oldalaim:
- http://zspider.fw.hu/ --> Alkotói oldalam
- http://exiles.try.hu/ --> eXiles fanpage oldala
- http://xmenoutsiders.proboards77.com/ --> X-men fórumos rpg oldal

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
    • http://halozsak.tlof.hu
« Válasz #1204 Dátum: 2006. December 24., 10:08:17 »
Na igen, lehet félni... már nem csak Zeritnek és nekem van külön topicunk... és már aggódok...  
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
  • Nem: Férfi
« Válasz #1203 Dátum: 2006. December 24., 08:38:48 »
Ez nem semmi  . Azt hiszem meg van a Megatánc győztese  , bár részegen én is képes vagyok hasonló kunsztokra  

+++

Látom saját topikot kaptál, Gabe  .
« Utoljára szerkesztve: 2006. December 24., 08:41:26 írta Sepi »
Everybody wanna go to heaven, but nobody wanna die.

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #1202 Dátum: 2006. December 24., 00:35:36 »

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #1201 Dátum: 2006. December 23., 17:51:51 »
Na ezt a videót én ma pont e-mailben kaptam meg, úgyhogy terjed, mint a futótűz! Mondjuk nem csodálom
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető Daredevil

• Magneto
    • http://
« Válasz #1200 Dátum: 2006. December 23., 15:13:33 »
Ez olyan mint Garth Ennis. Teljeséggel beteg.

A félelem nélküli ember.
[/color]

Nem elérhető Callaow

• Garfield
  • **
« Válasz #1199 Dátum: 2006. December 23., 11:30:05 »

Fasza volt.

Gabe,bocs a multkor egy mondatom benntragadt.Szóval nem kell Xp hozzá,ME ra is fel tudtam rakni,igaz csak a 7.0ás verziót.Nem kell hotmailes cím se,Microsoft ID valami ra kell regisztrálni és akkor bármilyen email címen is bejelentkezhetsz.Szóval most már minden OK.(persze kénytelen voltam visszatelepíteni az I.E. /.0át  )
Mindegy ,csak elviseli maga mellett a róka.

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #1198 Dátum: 2006. December 23., 07:27:30 »
Uhhh. Ez nagyon durva!
« Utoljára szerkesztve: 2006. December 23., 07:28:09 írta Sepi »

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
    • http://halozsak.tlof.hu
« Válasz #1197 Dátum: 2006. December 22., 22:53:06 »

Súúúúúlyos.
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #1196 Dátum: 2006. December 22., 22:48:59 »

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #1195 Dátum: 2006. December 22., 21:46:06 »
Most már tényleg csak pár nap van karácsonyig, és ilyenkor szinte mindenki igyekszik telefonon boldog karácsonyt kívánni ismerőseinek és családtagjainak. Most itt van egy-két kis mondóka, hogy egy kis segítséget nyújtson ez ügyben:  

Irígykedve néz most a húsvéti nyúl,
mert a ma esti buliban a jézuska az úr,
Táncolnak az angyalok, szikráznak a fények,
legyen boldog a karácsonyod és az új éved!

Kései szán fut, csillog a hó,
Jégrögös úton villog a patkó.
Cinke szeméről foszlik az álom,
Cenget egy csengő, ITT A KARÁCSONY!

Évente egyszer, egy csodás téli éjjel,
Bűvös, titkos álmok suhannak a szélben.
Mindenki házába boldogság költözik,
Szívünk örömmel megtelik.
Boldog Karácsonyt.

Istenem adjon áldást rátok,
Így lészen fényből karácsonyfátok,
Jézus szeretete járja be háztok,
Legyen sok örömtök, s boldogságtok!
Békés karácsonyt.

Most csak ennyi jut eszembe.  Újévi köszöntőből többet tudok, de az még odébb van.
« Utoljára szerkesztve: 2006. December 22., 21:46:29 írta Sepi »

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #1194 Dátum: 2006. December 22., 00:57:20 »

Hát erre nem tudok mit mondani... A fene sem gondolta volna hogy csak xp alól megy a cucc.  De ha megvan az acconutod, akkor azért a trillianból próbálj bejelentkezni, hátha...

A live nevű virus központal meg nem buktál sokat, elképesztően kaki biztonsági szempontból  
« Utoljára szerkesztve: 2006. December 22., 00:57:48 írta Gabe »

Nem elérhető Callaow

• Garfield
  • **
« Válasz #1193 Dátum: 2006. December 22., 00:37:38 »
Na sikerült megcsinálnom.Ha megerőszakoltam volna magamat,már előbb is végigjárhattam volna ezt az utat.
Köszönöm mindkettötöknek a segítségét.Live letőltése,OK.Telepítés:Csak XP.OK.

Nem elérhető exactlee

• Megtorló
« Válasz #1192 Dátum: 2006. December 21., 21:26:29 »
ja a bal felső sarok messenger gomb, mai átdob valami magyar nyelvű oldalra, ahol mellesleg letölteheted a messengert, ott jobb felső sarok bejelentkezés gomb, azután az újabb oldalon regisztráció. Onnanmár elég egyértelmű tovább

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #1191 Dátum: 2006. December 21., 21:21:36 »
Na ezt nem tudtam. De szerintem amint megvan az MSN feltelepítése, és használatba vétele, akkor megvan a passport is.

Itt kellene a passport reggelésének az ügyében körülnézni, gondolom az opciók között megbújik valahol ez is.  

Nem elérhető exactlee

• Megtorló
« Válasz #1190 Dátum: 2006. December 21., 21:06:24 »
Idézetet írta: Gabe
Amint valami MS szolgáltatásba regisztrálsz, létre is jön a Passportod, külön reg nélkül...
ezt tudom de lehet direktben is csinálni hotmailes cím nélkül is.

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #1189 Dátum: 2006. December 21., 21:03:51 »
Nekem az nem is volt, akkor sem, amikor először kapcsolta be a haverom a net bekötése után a gépet itthonról, és néhány hasznos bigyót feltett, közte az MSN-t is. (én csak néztem mit csinál, sokat nem értettem belőlle   )

Amint valami MS szolgáltatásba regisztrálsz, létre is jön a Passportod, külön reg nélkül, ideértve az X-box live!-os mókát is, függetlenül az előzményektől. (ezutóbbit csak olvastam egy konzolos újságban)
« Utoljára szerkesztve: 2006. December 21., 21:05:55 írta Gabe »

Nem elérhető exactlee

• Megtorló
« Válasz #1188 Dátum: 2006. December 21., 20:59:59 »
Nekem opera alól megy, szerintem a Firefox-szal sem lehet gond. CSak kell regisztrálni magadnak ilyen microsoft passportot vagy mifenét.

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #1187 Dátum: 2006. December 21., 20:57:52 »
Idézetet írta: exactlee
Nem kell az ms-hez sem hotmail, sem IE, sem netcafé. Ha kell akkor le is írom hogyan kell regisztrálni.

(szerintem nyilván a FireFoxával van gond...)

Nem elérhető exactlee

• Megtorló
« Válasz #1186 Dátum: 2006. December 21., 20:53:39 »
Nem kell az ms-hez sem hotmail, sem IE, sem netcafé. Ha kell akkor le is írom hogyan kell regisztrálni.
« Utoljára szerkesztve: 2006. December 21., 20:55:25 írta exactlee »

Nem elérhető Callaow

• Garfield
  • **
« Válasz #1185 Dátum: 2006. December 21., 20:48:27 »
Huh Gabe,ez szép levezetés volt.Nagy köszönet és nagy respect érte  
Anyám Netcafé  hogy a f*szba nem gondoltam erre?ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Látszik,hogy a  meló vizsgaidőszak éjszakázás hármas kezdte kikezdeni a logikámat.  

Na ki fogom próbálni,aztán majd meglátjuk,mi lesz?

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #1184 Dátum: 2006. December 21., 20:09:42 »
cucc-csere megy azzal is. Azt hittem valami bonyolult műveletről lenne szó. Pedig egyszerű: szólsz valami havernak, hogy vegyen fel MSN-re, persze nem gond ha neked nincs, csak adj meg egy email címet. Lehetőleg ne freemail legyen, mert az sok dolognál szokott galibát okozni. Amikor "felvesz" akkor be lehet jelölni hogy az MS értesítsen hogy van MSN, meg mifán terem, stb. Ez email-ben érkezik, lesz benne link stb. Szépen fogod, és a linkre kattintva telepíted is. Nekem két accom is van, az egyik a chellos email címemre, a másik meg hotmailes.

Ha regisztráltál, akkor már azzal léphetsz be az email címed és jelszód megadásával bármilyen azonnali üzenetküldő program segítségével ahonnan csak akarsz. Nem muszáj a Messengert használni. (szerintem meg kerülendő is, legalábbis a marha sok virus miatt) Én pl. jelentkeztem már be Linux alól a Gaim segítségével is. Semmi próbléma sincs.

Persze nem rossz a hotmailes fiók, én is sűrűn használom. Reméllem nem írtam sok marhaságot a regisztrációval kapcsolatban, ha igen, valaki majd kiigazítja. De emlékeim szerint nekem így sikerült. Egyébként a partner listádat, meg egyéb beállításokat nem is a gépeden tárolja, úgyhogy tényleg nem muszáj otthonról szórakozni. Ugorj be egy netcaféba, regisztrálj be explorer alól, otthonról meg már csak fel kell jelentkezned.
« Utoljára szerkesztve: 2006. December 21., 20:11:18 írta Gabe »

Nem elérhető Callaow

• Garfield
  • **
« Válasz #1183 Dátum: 2006. December 21., 19:44:42 »
Hát,most lehet,hogy darázsfészekbe nyúlok:Szal azért kell a böngésző tudtommal.mert be kell lépni a hotmailbe és ott kapsz valami kódot,amivel tudod aktíválni az msn-t.Mivel microsoftos cucc,ezért tudsz csak IE-ből regisztrálni.Próbáltam Ff-el nem ment.  
A Trilliant leszedtem,amikor olvastam itt az oldalon,de úgyanúgy nem sikerült vele msnt beindítani.
Egyébként nemcsak chatre kellene,haverokkal cucccserére is.

A fentieket halvány emlékekből írtam tehát nem biztos,hogy minden részletben igazam van,nyugodtan javítsatok ki.

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #1182 Dátum: 2006. December 21., 19:34:27 »
hmmm... minek a böngésző az msn-hez? (biztos jó okod van ezt kérdezni., de én tényleg nem tudom) No mindegy, szerezd be a trillian nevű programot, (teljesen free) abból be tudsz jelentkezni MSN-be (is). Vagy ha nem sima chat-re kell, hanem valami extra dologhoz, akkor vedd úgy hogy nem is szóltam.

Nem elérhető Callaow

• Garfield
  • **
« Válasz #1181 Dátum: 2006. December 21., 19:29:23 »
Ha már a böngészökről folyik a téma,szükségem lenne a segítségetekre.
Szóval van valami alternatíva arra,hogy FF böngészővel használhassak msn-t?
IE-t letöröltem már ezer éve.
Viszont annyival bonyolitom a dolgot,hogy nem xp-m van,hanem ME.(többek között a gépem szerény tudása miatt..

Van estleg valakinek valami használható ötlete?

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #1180 Dátum: 2006. December 21., 18:53:59 »
Idézetet írta: Gabe
Sepi: most hogy az IE-t éltetted, talgaby valószínűleg egy hosszas hsz-ben fog visszavágni, paprikavörös fejjel...  
Nem éltetem én az IE-t, de a 7.0-ásban kellemesen csalódtam. Persze vannak még gyermekbetegségei (például hiába raktam fel a magyarverziót, és állítottam át magyarra, ugyanúgy angol nyelvű minden rajta egy-két gombot leszámítva, de ehhez is hozzá lehet szokni), de fényévekkel jobb, mint az előbbiek voltak. Viszont az IE 70-val párhuzamosan használom az FF-et is.

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #1179 Dátum: 2006. December 21., 18:35:09 »
9.1-et tettem fel most az ubuntu alá, és én, az egyik leglámább felhasználó is gyerekjátékként tette rá az opera honlapjáról a magyarítást.
(jobb klikk--> save as a language file-on, (persze a verzió számot nézni kell)--->lemented bárhová--- >operában katt a beállításokra--->általános opciónál alul a részletekre kattintva bejön egy másik menü--->ott felül a tallózással rámutatsz az imént leszedett fájlra -->oké és kész is.

Winen meg annyi van, hogy a magyar nyelvűt kell eleve feltenni, és kész. Persze nekem angolul indult el "valamiért"    (lámaság úgye...) de az általános beálításoknál alul a lenyilló menüből ki kell választani a magyar nyelvet és kész is.  
És a legkeményebb az egészben, hogy az operának egy 7mb-s telepítője van...   ami ha a totális alapbeállítást vetjük össze az összes böngészővel, akkor simán hazavágja a többit. Ezt linuxra értsétek természetesen.

Sepi: most hogy az IE-t éltetted, talgaby valószínűleg egy hosszas hsz-ben fog visszavágni, paprikavörös fejjel...  
« Utoljára szerkesztve: 2006. December 21., 18:36:07 írta Gabe »

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #1178 Dátum: 2006. December 21., 18:21:25 »
Sajnos az a baj, hogy igazán egyik böngésző sem a legtökéletesebb. Mindegyiknek meg van a maga előnye.
Az IE alapból egy egészen jó kis böngésző (persze igazán csak a 7.0-tól számítva nagyon jó). Sok jó kis funkciója van ami hasznos, csak tudni kell vele élni.  
A FF viszont nekem ami szembetűnőbb volt, hogy a Flash-es oldalakat sokkal rugalmasabban és jobban kezeli, mint az IE, és a letöltőmotorja szinte kitünő.  (Sőt, én ezzel szoktam feltölteni is, mert azt vettem észre, hogy stabilabb).
Az Opera-nak szintén vannak jó dolgai, de nekem igazán nem jött be, mert tudott néha az is olyan dolgokat csinálni, hogy csak lestem: "már megint mi baja van?". Persze helyes beállításokkal van olyan jó, mint az FF. Az egyik negatív tapasztalatom az volt még vele, hogy nagyon nehezen tudtam csak leszedni a gyártó oladláról a magyarosítást hozzá, és még az sem működött rendesen. De lehet, hogy egy rosszabb verzióval próbálkoztam régebben.
« Utoljára szerkesztve: 2006. December 21., 18:22:27 írta Sepi »

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #1177 Dátum: 2006. December 21., 17:58:15 »
Szerintem linuxon te sem erőltetnéd annyira. Képzelj el egy olyan foxot, amiben semmiféle* plugin nincs, ráadásul még mindig csak az 1.5 elérhető.

*Lehet hogy fel lehet rá varázsolni, de hogy átlagfelhasználónak nem fog sikerülni, arra mérget vennék. De valószínűleg csak az a pár téma meg miegymás van, amik a tárolókból elérhetőek, azokkal meg nem sokra mennél.

És mégvalami: nállam az FF szagatva adja le a HZs havazását a főoldalon, nameg még jópár dologgal szívat, többek között a fórumon is a hsz írással (még nagyon alapszinten vagyok a linuxban, úgyhogy beállítási gond   ) az Opera meg simán megy.