Vicces video, főleg ahogy mindig kijavítják, hogy nem Doctor Who, hanem Doctor.

Persze összefoglalni 6 percben egy show-t elég nehéz, és egyértelmű, hogy nevetségesen hangzik. Szerintem ha valaki összeakarná foglalni nekem a breaking Bad-et 6 percben, az is ilyen hülyén hangzana.
VISZONT: amivel mindig vitatkozok, az az, hogy az új nézőknek a Blink-et ajánlják vagy a 2005ös Ecclestone évadot az elejétől.
A 2005ös évad még nagyon keresi a helyét és az első rész se a legjobb. A 2. és 3. rész mér sokkal jobb, nekem a 6., Dalek c. epizód volt ami megfogott teljesen (főleg, hogy már nagyon kíváncsi voltam, mi fán is terem ez a dalek dolog).
A Blink, egy zseniális epizód, vitán felül, az egyik, ha nem a legjobb. Viszont azért nem jó új nézőknek, mert az egy Doctor light epizód, a főszereplő egy hétköznapi nő (akit amúgy Carey Mulligan játszik

) a Doctor keveset szerepel benne.
Szerény véleményem szerint a
Silence in the library/Forest of the dead kétrészes epizód ami a legjobb az új nézőknek, vagy Matt Smith első része, az
Eleventh hour.
Az Eleventh hour azért mert új Doctor, új stáb, minden új, kiváló bemelegítés, nagyszerű sztori.
A Silence in the libraryben meg megvan minden amitől menő a show. David Tennant, fasza B horror koncept, kreatív mellékszál és egy igazán epikus és emócionális befejezés (ezt is és az Eleventh hourt is Moffat írta amúgy).
Én néztem, amíg Christopher Eccleston volt a Doktor, de azokból a részekből is csak az "idő sárkányok", a "gázálarcos járvány" és a "púfok ufók" maradtak meg.
a pufók ufók, azaz world war 3-aliens in london, borzalmas, de perverz mód azért egész szórakoztató, az idősárkányos elég jó (Father's day, Paul cornell írta amúgy), a gázálarcos meg (The empty child/The Doctor Dances) az első Moffat által írt sztori és NAGYON jó és super creepy!