Neze nektek hungarien futball. A kedvenc csapatom amiért élek-halok most kikap egy vaduz ellen. Tavaly igaz az ftc sem bírt a fehérorosz MTZ-vel, de a belorusz csapatot még midnig feljebb jegyzik mint a lichteinsteinit. Ez szégyen, hogy amit itt profi footballnak nevezünk az másutt gyerekedzés. Még bicskei is lemondott. Íme:
Bicskei Bertalan a mai megsemmisítő, 4-0-ás vereség után egyeztetett Dr. Kovács Péter klubtulajdonossal és azonnali hatállyal lemondott vezetői posztjáról. Így a szurkolók vágya, amit a második félidőtől folyamatosan skandáltak: Bicskei eltakarodott!
(Forrás:
www.ujpestfc.try.hu )
Bicskei Bertalan a mai megsemmisítő, 4-0-ás vereség után egyeztetett Dr. Kovács Péter klubtulajdonossal és azonnali hatállyal lemondott vezetői posztjáról. Így a szurkolók vágya, amit a második félidőtől folyamatosan skandáltak: Bicskei eltakarodott!
Bicskei Bertalan:
– Megelőzném az újságírói kérdéseket. Borzasztóan sajnálom ezt a mérkőzést, nem értem, mi történhetett. Igazából egy hete dolgozom együtt aktívan a csapattal. Amióta részt veszek a munkában, semmi jel nem utalt arra, hogy ez a vereség bekövetkezik. A közönséget maximálisan megértem. Tudom a kötelességemet, és a tulajdonos úrnak az előbb bejelentettem, hogy nem kívánom folytatni az elkezdett munkát. Ilyet én még nem éltem meg, hogy a szurkolók így nyilvánuljanak meg rólam, ilyen légkörben nem lehet alkotni. A szurkolók felé és a csapat felé azonban nem érzek semmiféle haragot, hiszen én is részese voltam a kialakult eseményeknek. Mégegyszer nagyon sajnálom a történteket. Ennyi volt...