HálóZsák fórumok > OFF topik
Csevej-csenöl
zoli:
ÜDvzoli. most klikeltem rá és a virus irtó jelezte hogy blokkolta a vírust ,de be jött .Valakiknek az ilyen heckereket ,ha rájön valaki hogy ki-kik azok .Este egy sötét utca sarkon el kéne kapni aztán egy kis :fatestapolo: -t nekik .Ha már mások szórakozását és gépét veszélyeztetik .AZTÁN szépen :whistle:észve távozni ,mintha semmi közünk nem lenne hozzá ;) .Kösz :worship:
zozi56:
Snake: a C4A még mindig fertőzött (bár a böngészők már nem jeleznek rá). Tegnapig még csak ártalmatlan kód volt rajta, előbb már egy Java-plugines sebezhetőséget támadott. Már jeleztem korábban. Ki tud intézkedni ezügyben?
Az oldalbetöltések legfeljebb 10%-ában jelenik csak meg kártékony kód kliensoldalon, gondolom, a Google safe browsing is ezért oldotta fel a tilalmat.
Balakin:
Jöttek újabb hírek a jövő évi DC kötetekről és Morrison fanoknak jó hír: DOOM PATROL OMNIBUS :brow:
Lesz még Johns féle JSA omni is, ami tök jó is lenne ha nem hagynák ki belőle az első 5 részt amit Robinson írt (mondjuk ezt amugy se venném meg mert megvan trade-ekben az egész volume). Értem én, hogy alkotók szerint csinálják az omnikat, de már a Johns Teen Titans omnival is voltak bajaim, nagyon inkoherens az agyüjtemény.
Itt a teljes lista:
http://collectededitions.blogspot.hu/2013/08/jsa-omnibus-doom-patrol-omnibus-batman.html
Ja és egy nagyon vicces is van: All star goddamn Batman and Robin age twelve ABSOLUTE edition! :D :D
Balakin:
persze, a plusz sztori az más, és mondjuk 10 oldal extrát sem bánok, meg pl interjúkat az alkotókkal (ultimate collectionökben mindig van ) de azért ilyen 80-100 oldalnyi extra kicsit már túlzás szerintem.
Igazából nálam is tervben van a Powers, de ha mondjuk 300 oldal képregény lenne, nem pedig 200+100 oldal extra akkor már meg is valósult volna a terv :)
Snake (XF):
Akkor ellenpélda :) A Parker Martini Edition-ben van olyan plusz sztori, ahol sehol máshol nem jelent meg. Nyilván egy rövid sztoriról beszélünk, de ott speciel külön ezen kiadáshoz készítette Cooke.
A Powers HC-k nálam tervben vannak megvétel szempontjából, hiszen mégiscsak egy baromi jó képregényről beszélünk (ami egyben Bendis legjobb műve is).
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése