HálóZsák fórumok > OFF topik
Csevej-csenöl
Balakin:
Én igazából nem ragaszkodok az extrákhoz, a Powers hc-ket is azért nem veszem meg, mert 200 oldal képregény aztán 150 oldal szkeccs-ek meg levelezési rovat meg miegymás. Szívesebben fizetek a képregényért mint az extrákért. Hiába foglalkozok magam is a rajzolással, nem vagyok mindig kiváncsi X rajzoló thumbnailjeire meg kezdeti vázlataira.
Snake (XF):
A Snyder-féle első Batman HC sem bővelkedik extrékban.
talgaby:
Mivel birtokoltam az AS Supi HC-it és az Absolute-ot is, így mondhatom, hogy kell az albumméret neki. Elismerem, nem feltétlen mindenhol, de például a komplett nyolcadik füzet csak így élvezetes igazán. Egy deluxe-nak akkor lenne igazán értelme, ha tényleg beletennének normális extrákat, mert ez sajna a HC-ben majdnem teljesen, az Absolute-ban meg eléggé elmaradt. (De ez mintha most trend lenne. A B&R első 18 füzetének HC-iben is a borítógaléria minden extra, meg Morrison nyom egy-egy oldalas kis agymenéseket, és ennyi. A DC sem nagyon veri oda magát mostanában.)
Snake (XF):
Ebben az esetben a deluxe-ot kevésben érezném.
De pl a Fables-ből nem kellene nagyobb.
Balakin:
rosszul fogalmaztam, deluxe jöhetne az all-starból, nem csak sima standard méretű hc. Vagy szerintetek még az is kevés? Nagyon szeretem Quitely-t de beérném egy deluxe-al is azért.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése