HálóZsák fórumok > OFF topik

Csevej-csenöl

<< < (153/1125) > >>

KiD:

--- Idézetet írta: Farek - 2013. Szeptember 11., 19:49:12 ---
--- Idézetet írta: zoli - 2013. Szeptember 11., 18:51:43 ---Üdv, Én régebbről kérdeznék, mivel ugyi nem olvassunk el minden számot. 1. Hogy élte egyátalán a röpdeszka sérülést ,hisz mindenki látta keresztül döfte . 2. Ki volt akkor a koporsóban, hisz a temetésén is ott   voltunk. 3. Hogy mászott k , hogyan került Europába  :headscratch: Kösz.  :worship:

--- Idézet vége ---
Úgy, hogy egy barom író kitalálta... :dry:

--- Idézet vége ---

Illetve talán emlékeim szerint főszerkesztő volt az.

Farek:

--- Idézetet írta: zoli - 2013. Szeptember 11., 18:51:43 ---Üdv, Én régebbről kérdeznék, mivel ugyi nem olvassunk el minden számot. 1. Hogy élte egyátalán a röpdeszka sérülést ,hisz mindenki látta keresztül döfte . 2. Ki volt akkor a koporsóban, hisz a temetésén is ott   voltunk. 3. Hogy mászott k , hogyan került Europába  :headscratch: Kösz.  :worship:

--- Idézet vége ---
Úgy, hogy egy barom író kitalálta... :dry:

Balakin:
Eheti Captain Americában ki vette észre az easter egget? :D (nem mintha nagyon el lenne rejtve).

zoli:
Üdv, Én régebbről kérdeznék, mivel ugyi nem olvassunk el minden számot. 1. Hogy élte egyátalán a röpdeszka sérülést ,hisz mindenki látta keresztül döfte . 2. Ki volt akkor a koporsóban, hisz a temetésén is ott   voltunk. 3. Hogy mászott k , hogyan került Europába  :headscratch: Kösz.  :worship:

Ideniel:

--- Idézetet írta: talgaby - 2013. Szeptember 09., 17:39:29 ---Nem, nem vicceltem. A közvélemény rájön, hogy az, akiről köztudott volt, hogy ő a Zöld Manó, tényleg a Zöld Manó. Ezért kirúgják. Majd rehabilitálják az összes hőst. Ennyi.

--- Idézet vége ---

Azért ez nem egészen így volt... Az, hogy Osbornról leesett a maszk, s mindenki számára nyilvánvalóvá vált, hogy újra erőt vett rajta a "Goblin-őrület" valóban az utolsó csepp volt a pohárban, de a nagy egész szempontjából totálisan mellékes volt. Hivatalos nyilatkozatok szerint a Siege lényegi csatajelenete Osborn Avengers csapatának, s a Hood bandájának megérkezte után nem tartott tovább 8 óránál, az "előkészületek" is maximum egy napot vettek igénybe Osborn idejéből. A lecsukása mögötti legfőbb indok nemes egyszerűséggel az volt, hogy szabotálta az Egyesült Államok valamennyi felső ügynökségének szuperhősökkel foglalkozó részlegét annak érdekében, hogy megindíthassa az Asgard elleni ostromot. Ennyire prózai volt a veresége oka. Pontosabban, hogy mindent egy lapra tett föl: hogy végig kordában tudja tartani a Sentry-t. Ha nincs jelen a csatánál, akkor is ugyanekkora pofára esés lett volna a vége, az csak grátisz, hogy a végtelen arroganciájánál fogva nem bírta ki, hogy személyesen is kivegye a részét az akcióból.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése