HálóZsák fórumok > OFF topik

Csevej-csenöl

<< < (154/1125) > >>

talgaby:
A Dark Avengers nagyon jó volt. A gondja csak az volt, hogy egy marhaságra épült és egy marhasággal ért véget.

mukszli:
Koszonom, majd egyszer lehet elolvasom, most jelenleg hatterbe szorul a tobbi olvasnivalo kozott. :)
Amugy a Secret Invasion valamiert nem jott be annyira de a Dark Reign es tie-in okbol volt ami tetszett meg a Dark Avengers is.

Farek:

--- Idézetet írta: talgaby - 2013. Szeptember 09., 17:39:29 ---Osborn amúgy megszökik és folytatják vele az "ő a Marvel Lex Luthorja" stiklit...

--- Idézet vége ---
Nálam az Osborn történet ott lett komolytalan, amikor Ben Reilly halálakor előrángatták, hogy ő volt az, aki éveken (még jó, hogy nem évtizedeken) át Pókember minden nyomorának okozója volt és mindent előre eltervezett...
Komolyan mondom, mint Bendis képregényfiguraként  :hehe:

zajrus:

--- Idézetet írta: talgaby - 2013. Szeptember 09., 17:39:29 ---A Siege című eventtel. Osborn rátámad Asgardra, és kamera előtt meglátják, hogy ő valójában a Zöld Manó, mert álarcban volt a páncélruha alatt.
Nem, nem vicceltem. A közvélemény rájön, hogy az, akiről köztudott volt, hogy ő a Zöld Manó, tényleg a Zöld Manó.

--- Idézet vége ---

Mintha egy jelenetet átemeltek volna a Gyilkos Cickányok c. filmből, ahol a főhős a szigetre megérkezvén a tudóshoz és annak lányához észreveszi, hogy a tudós lánya tényleg lány :)

Balakin:
Tény, hogy elsőre jobb volt mint másodszorra (azóta ugye olvastam sok mindent, amihez tudtam viszonyítani). Viszont az első rész utolsó oldala még mindig az egyik kedvenc pillanatom az utóbbi évek mainstreamjéből.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése