HálóZsák fórumok > OFF topik
Csevej-csenöl
Balakin:
Vicces video, főleg ahogy mindig kijavítják, hogy nem Doctor Who, hanem Doctor. :D
Persze összefoglalni 6 percben egy show-t elég nehéz, és egyértelmű, hogy nevetségesen hangzik. Szerintem ha valaki összeakarná foglalni nekem a breaking Bad-et 6 percben, az is ilyen hülyén hangzana.
VISZONT: amivel mindig vitatkozok, az az, hogy az új nézőknek a Blink-et ajánlják vagy a 2005ös Ecclestone évadot az elejétől.
A 2005ös évad még nagyon keresi a helyét és az első rész se a legjobb. A 2. és 3. rész mér sokkal jobb, nekem a 6., Dalek c. epizód volt ami megfogott teljesen (főleg, hogy már nagyon kíváncsi voltam, mi fán is terem ez a dalek dolog).
A Blink, egy zseniális epizód, vitán felül, az egyik, ha nem a legjobb. Viszont azért nem jó új nézőknek, mert az egy Doctor light epizód, a főszereplő egy hétköznapi nő (akit amúgy Carey Mulligan játszik :brow: ) a Doctor keveset szerepel benne.
Szerény véleményem szerint a Silence in the library/Forest of the dead kétrészes epizód ami a legjobb az új nézőknek, vagy Matt Smith első része, az Eleventh hour.
Az Eleventh hour azért mert új Doctor, új stáb, minden új, kiváló bemelegítés, nagyszerű sztori.
A Silence in the libraryben meg megvan minden amitől menő a show. David Tennant, fasza B horror koncept, kreatív mellékszál és egy igazán epikus és emócionális befejezés (ezt is és az Eleventh hourt is Moffat írta amúgy).
--- Idézet ---Én néztem, amíg Christopher Eccleston volt a Doktor, de azokból a részekből is csak az "idő sárkányok", a "gázálarcos járvány" és a "púfok ufók" maradtak meg.
--- Idézet vége ---
a pufók ufók, azaz world war 3-aliens in london, borzalmas, de perverz mód azért egész szórakoztató, az idősárkányos elég jó (Father's day, Paul cornell írta amúgy), a gázálarcos meg (The empty child/The Doctor Dances) az első Moffat által írt sztori és NAGYON jó és super creepy!
Intruder:
Én néztem, amíg Christopher Eccleston volt a Doktor, de azokból a részekből is csak az "idő sárkányok", a "gázálarcos járvány" és a "púfok ufók" maradtak meg.
Note: a videóban szereplő csajszi annyira aranyos! :cool:
Balakin:
hajrá-hajrá! Ints búcsút az életednek :D
FZoli:
--- Idézetet írta: Balakin - 2013. November 01., 20:20:39 ---Ki, vagy mi lennél a Doctor Who univerzumban teszt :D Annyira nem vagyok oda a mókás tesztekért, de mivel ez Doctor Who-s, tettem vele egy próbát és jót derültem rajta, hogy adipose lennék :D
http://www.bbcamerica.com/doctor-who/extras/who-or-what-in-the-whoniverse-would-you-be/
--- Idézet vége ---
Adipose...hát legalább cuki! ;D Nagyon fontolgatom már, hogy belevágok a Who-ba. :)
Ben Reilly:
Srácok, szavazzatok párom képére! Előre is köszönöm és tengermély hála!
https://facebook.antavo.com/DKb/C/m/?oid=Nv
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése