HálóZsák fórumok > OFF topik
Csevej-csenöl
Balakin:
Ó tényleg, a Girl in the fireplace is elég jó rész újaknak (szintén Moffat :D ) !
mukszli:
Hello! Szerintetek kb mennyi idő alatt fogynak ki az omnibus kötetek a boltokból?
Tudom hogy nehéz belőni, függ a sorozat népszerüségétől is, de a tapasztalatok mit mutatnak átlagosan?
matrixhv:
Nem konkrétan a sztori minősége miatt gondoltam. Hanem ha akkor új útitárs lett volna, jó kiinduló pont lehetett volna.
2x03 és 2x04 (School Reunion, The Girl in the Fireplace) már nagyon tetszett. Meg utána a dupla Cyberman-es.
--- Idézet ---Meg emlékszem, azt hittem, hogy a "bigger on the inside" dolog, az létező technológia :D )
--- Idézet vége ---
Én gyerekkoromban a tv bemondókról hittem azt, hogy látnak a tv-ből. Nézték a nézőket. :)
Balakin:
2x01 szerintem nem túl erős sztori, olyan közepes.
Én életemben először a Peter Cushing féle amerikai verziót láttam, a második filmet, kb 20 percig bírtam, aztán el kellett kapcsolni, de így is rémálmaim voltak a dalekoktól :D (volt egy jelenet, amikor a vízből jön ki egy dalek, azt egy az egyben a Dalek invasion of Earthből vették át, na az nagyon megmaradt. Meg emlékszem, azt hittem, hogy a "bigger on the inside" dolog, az létező technológia :D )
matrixhv:
Nekem az első amire emlékszem a The empty child/The Doctor Dances páros volt. Berántott. Gyerekkoromban valamelyik angol adón ment a Tom Baker éra, de ki emlékezett már rá (meg nem is értettem. Sótartók, meg egy nagy kalapos fazon hosszú sállal - kb. ennyi maradt meg. Meg persze a telefonfülke, ami elég furcsa volt). :) .
Jó belépési pont lehetett volna az újaknak a 2x01, ha nem maradt volna Rose az útitársa a Doctornak.
Silence in the library/Forest of the dead is tetszett nagyon - talán tényleg jó kezdőpont lehetne.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése