HálóZsák fórumok > OFF topik
Csevej-csenöl
bjavor:
Sziasztok!
Érdekelne, hogy kinek mi a véleménye (már ha van neki) a HC vs TPB kérdésről.
Vettem néhány kötetet az Amazonon, és akadt köztük ilyen is, olyan is.
Nekem alapvetően tetszenek a keménykötésű könyvek és általában az árkülönbség se nagyon izgat. Viszont az egy dolog amit nem szeretek bennük, az a papírborító. Valahogy azok mindig olyan sérülékenynek tűnnek. Elszakadhatnak, meggyűrődhetnek, elveszhetnek stb... Ez olyankor még csak nem is lenne olyan nagyon nagy baj, amikor az alattuk levő kemény borítón ugyanaz a kép látható, de az általam most vásárolt néhány Batman esetében pl. a kemény borítón semmi nincs. Fekete.
Így aztán kicsit elbizonytalanodtam, hogy végső soron nem járnék-e jobban ha a sima papírborítású TPB-ket kezdeném el gyűjteni?
Farek:
Igen, ezt én is megtaláltam, de köszönöm a segítséget. Sebaj, majd megpróbálok kihozni belőle valamit.
Még régen, PS-en szerintem végigtoltam a Kártyakirálynős cuccokat. Ja, volt vele néha szopás. De most, hogy ismét nekikezdtem PC-n, megint belevetem magam.
Viszont a kártyákat azért keresem, mert felmerült bennem ötlet, hogy ha majd egyszer fantasyt fogok mesélni, akkor esetleg bedobom ezt a játékot, hogy kicsit feldobja a mesét. :)
talgaby:
http://finalfantasy.wikia.com/wiki/List_of_Triple_Triad_Cards
Amúgy bajos lesz. Az eredeti képek 120 pixelesek, és nem húzták fel a remasterben sem. Arról meg nem tudok, hogy a hivatalos szettet valaha bárki is beszkennelte volna.
Habár hogy miért akarja ezt bárki játszani, meghaladja a felfogásomat. Csak egyszer nyomd végig a Cark Queen questet, garantáltan több életre elegendően megutálod a Triple Triad fogalmát és azt a **** nőt is az állandó random és same/plus szabályával.
Farek:
Egy érdekes kérdés: tud valaki olyan helyről, ahonnan a Final Fantasy VIII kártyajáték kártyái normális méretben kinyomtathatók?
KiD:
Amúgy nem rossz egyveleg, csak kevés. Ha valaki csak ehhez tud hozzájutni azért nem jár rosszul.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése