HálóZsák fórumok > OFF topik

Csevej-csenöl

<< < (1114/1125) > >>

Schmatzy:
Neked legalább EGY van. Én még mindig Tecsó vagyok. Ezentúl betűnként fogok postolni.  

Micho:

--- Idézet ---Lehet hogy le fox cseszni hogy minek jártatom a számat feleslegesen...
--- Idézet vége ---
ez a csevej-csenöl...  

itt az a ciki, ha nem jártatod

--- Idézet ---de nem ez a kis mozgó izé volt régebben a HZS-ra kitéve?
Mármint amire a link mutat.
--- Idézet vége ---

igen, de nálunk sokkal hamarabb volt.. vagyis a reading-room-on nem volt fenn, mikor nálunk igen. mint mondtam, akkoriban az az oldal tele volt klasszikus képregényekkel.

fakk, már két teli korsó söröd van? kicsit áttölthetnél oylanoknak, akinek csak egy üressel rendelkeznek  bár, rajtuk múlik, írjanak, aztán ihatnak  

Spidáj:
Lehet hogy le fox cseszni hogy minek jártatom a számat feleslegesen...
de nem ez a kis mozgó izé volt régebben a HZS-ra kitéve?
Mármint amire a link mutat.

Micho:
http://www.reading-room.net/

ez fenn van a HálóZsák bővebb linkjei között is, nem sok, de valami, és ráadásul csupa klasszikus. aztán.. van még pár ruszki oldal, de azokon az életben sosem igazodtam ki, és nem is jegyeztem meg a címüket. ha tudja vki, legyen szíves írja meg ide.

:UPDATE:

most nézem, hogy lehet már ez az oldal se megy, illetve nem így kéne kinéznie, ahogy most kinéz, ebay reklámosan.

regnar:
Sziasztok

Nem tudom nem szentségtörés-e ezen az oldalon más oldalak iránt érdeklődni, ezért kicsit félve kérdezem meg, nem tud-e valaki eredeti nyelvű képregények letöltésére alkalmas oldalt. nem a Late...ht-ot:) azt már ismerem.

Szóval szerintem biztosan van egy csomó, csak én vagyok béna.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése