HálóZsák fórumok > OFF topik
Csevej-csenöl
szpÁDÁMen:
A másik pedig, hogy a Spidertom egyik fiatal beírója, szpÁDÁMen (nevezhetnénk akár az év felfedezettjének is) megnyitotta saját honlapját, vessetek rá egy pillantást! http://szpadamen.uw.hu
Erre szeretnék válaszolni. Most nem akarok túlzásokba esni, de ez igazán megható volt számomra, hogy beraktad a hírekbe az én egyszerű kis oldalamat. Még álmaimban sem. Enyhén szólva megugrott a nézettségi szám!
Aztán az egészet tetőzi számomra, hogy az év felfedezettjének neveztél!! A baj az, hogy annyiszor mondtam már, hogy "köszönöm", hogy elvesztette értékét. Nem tudok mit mondani rá... <-- ezek itt örömkönnyek...
***10 perc***
Atyaég! Most nézem, hogy balo oldalt még a linkek közé is betettétek a honlapom! Olvadook...
VTomi:
Nem lehetne két korsó gyümölcslevet kérni? Én még nem ihatok.
Spidáj:
--- Idézet ---fakk, már két teli korsó söröd van?
--- Idézet vége ---
Igaz de én még kicsit vagyok és + is fáztam.
Szóval sok folyadékra van szügségem
Schmatzy:
Hű, Talléros. És a korsóig 50 kell? Te jó ég, akkor én karácsonyig nem is fogok tudni inni...
A smacit meg nem kellett volna... :pirulós szmájli:
öreg pajtás:
--- Idézet ---Neked legalább EGY van. Én még mindig Tecsó vagyok. Ezentúl betűnként fogok postolni.
--- Idézet vége ---
már nem vagy az, nézd meg újból... 50-nél pedig teletöltöm a korsódat, mivel 50 hozzászólás után bizony kiszárad az ember torka és teccik a neved
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése