HálóZsák fórumok > OFF topik

Csevej-csenöl

<< < (995/1125) > >>

Ryder:
Szeretnék kérdezni valamit- főleg a honosítók figyeljenek:
Sértetek-e törvényt(vagy szerzői jogot vagy akármit) azzal,hogy megjelentettek itt képregényeket?Mi az a határ, ami alatt vagy fölött már nem magyarítottok?Úgyértem van-e különbség egy 1985ös képregény ,megjelentetése és egy pl. 2006-é közt?

Ezt nem azért kérdem, hogy "mért nem honosítotok újabb képregényeket,balblabla", s nemis Civil War miatt.Puszta magáncélból.

regnar:
Akkor további kellemes időtöltést mindenkinek a hétre, én el egy kis pihire. (azért viszek magammal egy kis olvasnivalót    )

d-mon:
biztos mert rossz a lelkiismeretetek    

Archant:
Nekem olyat küldtek h volt két nagyon preciz kép,szal kis pontokbol állt egy hegyvolt folyóval,Megkelett vona keresni a külömbséget..közelebb hajolok..nézem..nézem..Durr nagy vámpir fej zaj hangok...faszom..ott is hátrarugtam magam a fotelembe...de akkor még 10 voltam szal majdnem elbögtem magam...

Scarf:
Nekem régen tesóm egy iylen Flasht mutatott ami abből állt, hogy mutatták a Stonehenge-et, relaxálos zene megy 2 percig aztán bumm...  Úgy rugtam el magam az azstaltól, hogy feldőltem a székkel  Egyébként a cucc neve Parafejtvény volt... Ismeri vki?

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése