HálóZsák fórumok > OFF topik

Csevej-csenöl

<< < (988/1125) > >>

Micho:
hát én ezt a free torrentoldalt ismerem, meg az isohuntot, ezeken keresgélj.

az egyik legnagyobb képregényes torrentoldal pedig a ZCult FM, itt szinte minden megvan, csak regisztrálni kell. regisztráció után pedig a fórumba, a "Please Register and Introduce Yourself" topikba kell írnod valami üdvözlő szöveget az adminok felé, hogy meglegyen az első postod, és láthasd a további topikokat, közte a torrentoldalakat is. hülyeséget és egyéb nem odavalót nem érdemes írni az üdvözlő topikba, mert ha nem vagy szimpatikus, akkor bannolnak  
jó töltögetést  

Carfanatic:
kösz,ha még tud valaki akkor kérem írjon,mert nemsoká befejezem,és vagy folytatni,vagy az elejét megnézni szeretném
amugy még ezek amik érdekelnének,Hulk(nem tudom hogy van e)amikor egy másik bolygóra került,csak képeket láttam,hogy Hulk gladiátor ruhában van,meg még az Ultimate Hulk,a legtöbb ultimate kiadás jöhet,nem tudom de Ultimate Silver surfer van?
vagy még az újabb Ironman és spiderman is jöhetne
előre is kösz

U.i.:bocs hogy ilyen sokat mondtam,de én nehezen találok jót,és ezek nagyon érdekelnének

Ryder:
Hamár torrentekre terelődött a szó, megkérdezném, hogy mien képregényeket érdemes most tölteni, tudjátok ahol van elég seed stb.Valami jót.

Micho:
hali...

az első 50 rész

Carfanatic:
helló mindenkinek!

nem tudna nekem valaki Spawn-hoz torrent-et ajánlani,eddig megvan a 147-158 az elöt és utánna lévő részek érdekelnének
nem feltétlen kell torrent,de ha az van akkor az is tökéletes
előre is kösz

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése