HálóZsák fórumok > OFF topik
Csevej-csenöl
Balakin:
Tuti nem. Ha anno a Sandman omnibusomat USA-ból nem fogták meg akkor ezt se.
Amúgy miért pont ezt akarod megvenni? Én bottal nem piszkálnám :D
PGergo:
Szóval, ha mondjuk megrendelem erről az oldalról: http://www.alibris.com/booksearch.detail?invid=12638320956&isbn=9780785155317&utm_medium=affiliate&utm_source=GuWPtmTDDdQ&utm_campaign=2&siteID=GuWPtmTDDdQ-rDVXMGV5PwnpVWltUliBwg
akkor csak 37 usd, plusz 15 usd-kel kifizetnem, áfa+vám nem terheli pluszban?
Balakin:
100 dollár alatt nem szabnak ki semmit emlékeim szerint, 50 dolláros rendelésekkel sose volt gondom. Egyszer vámoltak meg, az az Invisibles omnibus volt 96 dollárért de az jó nagy ugye, könnyen fenn akad (UK-ben nincs semmi vám meg adó könyvrendelésre :cool: ) De az is 2-3 éve volt.
Amúgy UK-ből nem olyan borzasztó rendelni, pk miatt legtöbbször még mindig olcsóbb mint USAból. Csak boltba nem szabad bemenni, mert az tényleg horror.
PGergo:
És 27%-os ÁFÁ-t nem szabnak ki rá?
És ha megkérdezhetem, mely európai oldalról szoktál rendelgetni?
talgaby:
--- Idézetet írta: PGergo - 2015. Május 07., 10:51:48 ---Nem tudjátok, hogy a vám költségek mennyibe rúghatnak?
--- Idézet vége ---
Nyomdatermékre, pláne 100 dollár alatt semennyire.
Angliában szerintem annyira ne nézelődj, mert kegyetlenek az áraik. Olaszoknál vagy franciáknál, de még inkább a németeknél érdemes nézelődni angol nyelvű könyveket és képregényeket. Én mostanság onnan szoktam rendelgetni Pratchett-regényeket használtam 0,20-0,80 euró + 3 euró szállítási költségen, de nem egy használt Essentialöm is tőlük volt ilyen 2-3 eurós árakon.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése