HálóZsák fórumok > OFF topik

Csevej-csenöl

<< < (98/1125) > >>

PGergo:
Ha valaki lenne, aki külföldről rendelne, szívesen beszállnék úgy rendelésbe vele, és lehetne osztozni a költségeken. Nem tudom, ti milyen sűrűn szoktaktok rendelgetni kintről, de ha kellene még ember, szóljatok nyugodtan. :)

--- Idézetet írta: Balakin - 2015. Május 08., 10:05:26 ---
--- Idézetet írta: PGergo - 2015. Május 07., 23:48:12 ---Igen, azokat is megvenném, de utoljára csak. Lehet addigra UXM Omnibus 3 is kijön már...  :D  Először a 90-es évek közepéig, utána meg 1975-től fölfele időrendben a Whedon Astonoshing X-Men-ig. Valahogy 2008 utáni X-Men hidegen hagy, főleg amit most csinál Bendis....

--- Idézet vége ---
Engem nagyrészt hidegen hagy ami msot folyik úgy általában a két nagynál. Pár dolog van ami érdekel és beszerzem ohc-ban (Ms Marvel, Lemire GA, Dial H már útan van ide, kiváncsi vagyok rá nagyon).
Amúgy azt javaslom ne időrendben haladj a beszerzéssel, hanem elérhetőségi sorrendben. New X-men omni még beszerezhető jó áron de Astonishing már csak tpb-ben, UXM-eket is még most le lehet vadászni de fél -1 év múlva már nehezebb lesz.

--- Idézet vége ---

Köszi a tippet, lehet akkor azokra fekszek rá inkább, ami még újonnan is kapható.

Balakin:

--- Idézetet írta: PGergo - 2015. Május 07., 23:48:12 ---Igen, azokat is megvenném, de utoljára csak. Lehet addigra UXM Omnibus 3 is kijön már...  :D  Először a 90-es évek közepéig, utána meg 1975-től fölfele időrendben a Whedon Astonoshing X-Men-ig. Valahogy 2008 utáni X-Men hidegen hagy, főleg amit most csinál Bendis....

--- Idézet vége ---
Engem nagyrészt hidegen hagy ami msot folyik úgy általában a két nagynál. Pár dolog van ami érdekel és beszerzem ohc-ban (Ms Marvel, Lemire GA, Dial H már útan van ide, kiváncsi vagyok rá nagyon).
Amúgy azt javaslom ne időrendben haladj a beszerzéssel, hanem elérhetőségi sorrendben. New X-men omni még beszerezhető jó áron de Astonishing már csak tpb-ben, UXM-eket is még most le lehet vadászni de fél -1 év múlva már nehezebb lesz.

PGergo:
Igen, azokat is megvenném, de utoljára csak. Lehet addigra UXM Omnibus 3 is kijön már...  :D  Először a 90-es évek közepéig, utána meg 1975-től fölfele időrendben a Whedon Astonoshing X-Men-ig. Valahogy 2008 utáni X-Men hidegen hagy, főleg amit most csinál Bendis....

Balakin:
Ha jól tudom, bár folytatás nem jött ki az UXM-ekhez, de egy lyukat eltekintve minden sztorihoz van ohc. Mutant Massacre, Fall of the Mutants, Inferno...Mondjuk egy Inferno ohc-t levadászni nem éppen kis feladat, de ha jól emlékszem a többi is OOP.
Én megelégedtem az Essentialökkel, bár kicsit azért furdalja az oldalam, hogy nem vettem meg az UXM omnikat, de már mindegy (van "fontosabb" képregény amire költhetek és éppen nem vagyok annyira odáig a szuperhős dolgokért, Busiek Avengerst se fejeztem még be sajnos...)

PGergo:
Imádom Jim Lee rajzait, és Claremont X-Men időszakát. Így meg van az X-Men by Chris Claremont and Jim Lee Omnibus mindkét kötete. Viszont ez a sztori hiányzik belőle, így nem teljes a sorozat. Ezután meg az Onslaught-ig tartó X-Men köteteket akarom összegyűjteni az Uncanny X-Men Omnibus 1-2 mellett. Viszont kár, hogy az utóbbinak, nem jött ki folytatása. Essential-ban viszont nem akarom pluszban megszerezni a Claremont érát. Elütne a többitől a polcon. :D
Meg amiatt vagyok rákattanva erre, mert kiskoromban nagyon megszerettem a magyar X-Men sorozatot, így meg tudom olvasni nyomtatásban a folytatását.  :)

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése