HálóZsák fórumok > OFF topik

Csevej-csenöl

<< < (711/1125) > >>

Gergöke:
Öteletem rengeteg van csak idöm nincs még megvalositani mindig megirok egyet félig és 3 uj ötlet kering az agyamban azokat is elkezdem megirni és még 6 ötlet.Történetek mindig vannak csak egyedül baromi hosszadalmas megcsinálni.Megtervezem a világot leirom a szorit és a karaktereket is kidolgozom.És ilyenkor jön még jó pár ötlet.Most egy Horror Scifit irok 2 napja azt  de már most várom leirjam megtervezem az uj ötleteket

Daredevil:
Bármilyen hihetetlen, de a színezést egy photoshoppal is simán el lehet intézni. Amúgy van saját ötleted, vagy csak még rajzolgatsz?

Gergöke:
Sziasztok!

Elöször is mindenkitöl elnést kérek,hogy nem a témába vág de nem találtam olyan topic rész amibe irhatnám és reménykedem itt valaki tud segiteni.Szeretnék  komolyabban neki ulni a képregény rajzolásnak és az lenne a kérdésem nem tudja a valaki milyen programokal érdemes probálkozni.Hihetetlen milyen szép szines képregényeket tudnak csinálni mamár de sehol nem találtam leirást mit használnak a képregény készitök.Elöre is köszönöm a segitséget és  még egyszer elnézést.Az oldal nagyon király!

dr samson:
az én kedvencem: Superman egyszer megnézett egy Walker a texasi kopó filmet és sírva aludt el...

Galamb:
Elolvastam, marha jó!  
Ez az egyik kedvencem:
 Chuck Norris-nak van a legnagyobb pókerarca a világon. Õ nyerte meg 1983-ban a Pókervilágbajnokság úgy, hogy közben a kezében tartott egy Jokert, egy Most szabadult a börtönbõl Monopoly-kártyát, két kárót, hét ászt és négy +4 kártyát az Unó nevû játékból.
 Még egyszer Kösz.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése