HálóZsák fórumok > OFF topik
Csevej-csenöl
talgaby:
Igazság szerint én örülök az ff-nek, mert a színes vmiért olyan, mintha ceruzával lenne színezve, nem géppel... egy-két kép marha jó színesben (a nyakig kabátba öltözött alak fenomenális), de némelyiken meg nekem rontott az összképen - a tüskefrizurás pl. meg nem nagyon tetszik úgy.
Nathan:
Sziasztok!
Én vagyok Bloodlust rajzolója. Bizton kijelenthetem, hogy 550ft lesz
Barátaimtól is sok vegyes véleményt kaptam, van akinek FF, van akinek színes tetszik.
Ezt majd ti eldöntitek...de szerintem is jót tett neki hogy FF, jó darkos lett.
Amúgy szerintem engem nem lesz nehéz megtalálni
Gabe: tuccc valakivel hozatni egy példányt, vagy tegyük el és elintézzük valahogy postai úton?
Amúgy az oldal flashgalériájába feltöltjök majd a színes verziót. Ez április első felére várható.
Köszönjük a bátorítást!
Kozi:
Na, elhozta nekem Peti a színes és FF verziót is, megnyugtathatok mindenkit, hogy mindkét verzió elnyerte tetszésemet Ahogy ígértem viszünk fel mutatóba a színesből is. Röviden ennyi. Legyen már jövő hét vasárnap!
talgaby:
Igen, kaine megtalálásának legjobb módszerei:
1. Megkeresed, a bejárat mellett hol van egy rakás Vertigo feltornyozva, és a mögöttük álló Pókember-pólós emberke lesz az.
2. Minden jóval 30 év felettinek kinéző egyént elkezdesz piszkálni, lehetőleg a korával. Aki egy kung-fu rúgással üt ki... na, az kaine.
Sepi:
--- Idézetet írta: Kozi ---kaine: Te szoktad adni a belépőjegyeket (tavaly pl. te voltál a jegyellenőr )? Mert akkor esetleg egyből megoldható a dolog, mikor megérkezünk!
--- Idézet vége ---
Nem, nem ő árulja a jegyeket, hanem rögtön balra az első asztalnál van ő, mint a Kingpin kiadó fő guruja.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése