HálóZsák fórumok > OFF topik

Csevej-csenöl

<< < (645/1125) > >>

hopkin:
Köszi, akkor már nem is izgat anyira, nem igazán csipem ezeket az alternatív sztorikat.

Sepi:
A Marvel Kalandok Bosszú Angyalai egy teljesen külön sorozat, egyáltalán nem kötődik a korábbi BA sorozatokhoz. Igazából egy alternatív világban játszódik, akárcsak az Ultimate.

hopkin:
Köszi a Flashgot eléggé bejött egyszerű és gyors  . Viszont miközben a Bosszú Angyalait töltöttem lefele találtam egy pár olyan részt az újdonságok között, ami a letöltésekben még nem szerepel. Ezek közül is a "Marvel Kalandok - A Bosszú Angyalai 01. szám" amit most nem tudok behatárolni, hogy mikori történet, lenne (v1 xxx vagy v2 xxx)  vagy egy különálló széria?

Sepi:
Viszont a FlashGet-nél be lehet állítani, hogy milyen fileformátumokra ugorjon rá kapásból. Eleinte engem is zavart, hogy mindenre ráugrott elsőként, de aztán rájöttem hogy így is lehet. Tehát ha akarod, akkor be lehet állítani azt, hogy csak a jpg-re gerjedjen rá, és az összes többi marad a torrent és más klienseknek.

talgaby:
Akkor használj Firefoxot DownThemAll-lal. A dTa csakis a böngészőbe épül bele, semmi másra nincs hatással, és az egyetlen hátránya maximum az, hogy nem lehet leszabályozni benne a letöltés sebességét.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése