HálóZsák fórumok > OFF topik
Csevej-csenöl
hopkin:
Köszi, a gyors választ.
Igazából a falshgetet azért nem akartam használni, mert mikor utoljára próbáltam akkor összeugrott a torrent és az ftp kliensemmel és akármit csináltam mindig azt vette az elsődleges letöltő programnak és mindent ehhez társított. De kipróbálom, legfeljebb ha megint bekavar, majd leszedem:D
talgaby:
A FlashGotnak emlékeim szerint nincs beépített letöltésvezérlője, a FlashGettel működik együtt (meg még pár programmal). Firefox alatt DownThemAll-nak nevezik a beépíthető letöltésvezérlőt. Vmivel kevesebbet tud, mint a FlashGet, de kicsit kényelmesebb kezelni.
Sepi:
Ó, ennél sokkal egyszerűbb módja is van annak, hogy letöltsd a képregényeket. Keress rá a neten a FlashGet nevű ingyenes programra. Ez egy letöltésvezérlő, feltelepíted, és amikor megnyitod az oldalunkon a letölteni kívánt képregényt, a kis képek felett van egy "letöltés" nevű link, ha arra rákattintasz, akkor felugrik egy kis ablak, amiben a képregény oldalainak a közvetlen linkjei vannak. Itt egy jobb egérgombot nyomsz, és utána rákattintasz a "Minden letöltése FlashGet-tel" feliratra, aztán pár kattintás után (például hogy hova mentse) már el is kezdi letölteni a képeket.
Ha pedig esetleg Firefox-ot használsz, akkor ahoz csak keresni kell egy FlashGot nevű plug-int, ami nagyjából ugyanezt a műveletet végzi el.
hopkin:
Üdv tud nekem valaki segíteni. Az oldalt már régóta látogatom és a Szuperhősök részleg nagy részét már el is olvastam, viszont mindet csak böngészőn keresztül. Most kedvet kaptam hozzá, hogy letöltsek néhányat közülük, de az egyesével töltögetés elég időigényes, ezért szeretném megkérdezni, hogy lehetséges e valamilyen letöltés vezérlővel közvetlenül a szerverről lehúzni a képregényeket, és ha igen akkor milyen hozzáférésen.
Elölre is kösz
cressains:
ezaz! még ha foghíjjas is, de emmá valami:)
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése