HálóZsák fórumok > OFF topik

Csevej-csenöl

<< < (617/1125) > >>

drbob:
óóó a Girls  nagyon jó lett...kiváncsi vagyok lesz-e belőle second shot  a Swordnak még mindig nem álltam neki, megéri???

benya11:
Elkészült a képregényes honlapom, ami a Csodálatos Pókemberrel, és az Ultimate Spider-Man-nel foglalkozik. Szereplők, borítók, jövőlátó rovat, és még sok más egyéb megtalálható az oldalon. Az oldal fórumába pedig várom róla a véleményeket!

talgaby:
Ha ez tetszik, majd mindenféleképp ajánlom ugynettől az alkotópárostól és kiadótól a Girls c. 25 részes sorozatot is. Az kicsit olyan, mint a Falu keverve az X-Aktákkal.

Sepi:

--- Idézetet írta: Predash ---(Ha ilyen "élménybeszámoló" jön, az befér a Marvel , DC topicba?)
--- Idézet vége ---
Igen, belefér.

Predash:
Nah nemtudom hirtelen ez hova fér be, a Marvel DC topicba nem akartam borsto szórni szóval jó lesz itt.

Tehát talgaby, köszi az ajánlást a The Swordre. Mivel mostmár elég fáradt vagyok, ezért még csak a második szám végéig jutottam, de már most is nagyon tetszik. Megmagyarázhatatlan hangulata van, az egyszer biztos. A rajzokat még egy picit szokni kell, a stílus néhol az Y-t jutattja eszembe, csak itt furcsább. Nah mindegy, még két szám, és már nem lesz gond. Kíváncsian várom a fejleményeket.

(Ha ilyen "élménybeszámoló" jön, az befér a Marvel , DC topicba?)

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése