HálóZsák fórumok > OFF topik

Csevej-csenöl

<< < (618/1125) > >>

Lovag:
http://holdlovag.extra.hu
ha érdekel valakit.

Galamb:

--- Idézetet írta: zozi56 ---Fiatalság, bolondság.
--- Idézet vége ---
Ha a hülyeség fájna...

zajrus:
én meg tavaly novemberbe kezdtem el a képregénygyűjtést pedig 16 vok XD
azelőtt nem is gondoltam gyűjtésre bár a star warst néha meg megvettem    

Sepi:
Igen, ezt sokan elmondhatjuk magunkról. Én 13-14 évesen estem át ezen a korszakon (hát igen, a kamaszkor  ), akkor volt, hogy egy jó darabig leálltam a gyűjtéssel (amit a mai napig iszonyatosan sajnálok, mert most meg rengeteg pénzembe és utánajárásomba kerül, hogy beszerezzem azokat a magyar kiadású számokat amiket az alatt a pár év alatt kihagytam), és csak 98-ban kezdtem el újra gyűjteni, viszont azóta folyamatosan megveszek mindent.

drbob:
...emlékeztek amikor  képregények elkezdtek megszünögetni itthon? MarvelExtra, Robotzsaru, szépen apránként minden más (milyen pipa voltam, iszonyat Spawn rajongóként hiába vártam a következő számot, csak nem érkezett meg...)...na én akkor hagytam abba a képregényeket...aztán kezdtem a fősulit, új város, új emberek, és rengeteg közös téma közül az egyik: a képregények...pár fanatikussal összespanoltam, és nekiláttuk 'behozni a lemaradásunkat', plusz megszerezni mindent ami a kedvenceinkhez kapcsolódik, és így szépen lassan 'visszarázódtam'...ja, 26 (majdhogynem 27) évesen tök bátran ki merem jelenteni, hogy felnőtt, 'érett' (bármit is jelentsen  ) emberként büszkén bevállalom hogy képregényeket gyűjtök, olvasok, fordítok...a képregény nem gátolja a megkomolyodási folyamatokat

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése