HálóZsák fórumok > OFF topik
Csevej-csenöl
talgaby:
Természetesen szíved joga, hogyan üzemelteted és kiknek az oldalt, de meg kell jegyeznem, hogy az ilyen hozzáállás gyökeresen ellentmond azzal a filozófiával, amire a honosítás maga épült jó pár évvel ezelőtt. És mindezek ellenére még megjegyezném, hogy ha nagyon szűk körnek tartod fenn a dolgot, akkor nagyon be is fog szűkülni az. (Eh, ez most elég szphinxes lett...)
FaNaTiC:
--- Idézetet írta: talgaby ---Mármint az énhelyemeset? Mert azt már közzétették...
--- Idézet vége ---
Tudtommal csak azok ismerik, akik kérték a hírlevelet, ez viszont egy elég szűk kör. Közzétételnek aligha nevezhető, inkább csak annyi, hogy nem hagyjuk cserben azokat, akik tényleg érdeklődnek a honosításaink iránt. Nagy kampányt, és hasonlót amúgy sem terveztem, nem nagyon szeretném, hogy elterjedjen az oldal. Azt sem szeretném, ha megtalálna minket újabb kiadó azzal, hogy rontjuk a virágzó és naprakész megjelenésekkel tarkított bizniszt, ezért nem teheted ki ezt, ezt és ezt. Csendesen elhobbizgatunk fű alatt, ennyi bőven elég nekünk.
talgaby:
Mármint az énhelyemeset? Mert azt már közzétették...
FaNaTiC:
--- Idézetet írta: joustoe ---ha nem gond be is linkelem ide
--- Idézet vége ---
De gond. A galériákat töröltem, az extrás hiba miatt új címre költözött minden. Kérem, hogy ne linkeljétek be többet a galériánkat sehova, pláne a megkérdezésünk nélkül. Ennyivel tiszteletben lehet tartani a munkánkat, mivel szeretnénk látni, hogy mennyi ember kíváncsi rá. Az egy dolog, hogy ha már az oldalunkon nem, ellenben máshol beszédtéma volt a sorozat, de legalább a képregények megtekintését hadd tudjuk mérni normálisan. Az oldal új címét időben közzé fogjuk tenni.
joustoe:
köszi Zozi! közben az előzmények átböngészése közben megtaláltam az exiles galéria oldalát:) ha nem gond be is linkelem ide, hogy ha valakit érdekel, nyugodtan tudja olvasgatni!
[moderálva]
elvben működik, legalábbis nekem igen:)
kellemes olvasást az eXiles fanoknak
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése