HálóZsák fórumok > OFF topik
Csevej-csenöl
talgaby:
Már ahol, Zerit. Már ahol. Én úgy látom, hogy nem egy oldalt fel lehet sorolni, aminek a célja a jelek szerint még mindig a minél szélesebb képregényes ismeretkör kialakítása (és nem,most nem magunkat fényezem, vhogy midnig a szívem csücske oldal jut erről eszembe).
Zerit:
talgaby, ezek hangzatos elvek, meg nemesek is viszont a honosítás már túllépet egy bizonyos határon és már kevésbé szolgálja az ügyet, amit kitűzött maga elé.
FaNaTiC:
Én a saját magam szórakoztatására kezdtem el anno és ez nem változott. Élvezem az egész folyamatot. Akinek egyezik az ízlése, az jön, olvas, és ha netán van kedve, elmondja a véleményét. Nálam nincs "nagyközönség", nincs hittérítés, nincs tanítás, nincs véleményformálás, semmi ilyesmi. És pláne nem csinálJUK. A közösködések sosem sültek el jól, ezért vagyok szólóban a honosításaimnál.
Nekem ez hobbi, ezért fér bele, hogy olyanok a honosításaim, amilyenek. A Kardfogú = Kardfog és a Bestia = Szörnyeteg. Aki egyetért velem, az úgyis jön (ezt nevezhetjük szűk körnek, mert tényleg az), aki meg ezen besértődik, hát istenem... ez is olyan, mint a távirányító, meg a tévé, ha nem tetszik, nem nézem.
A lehetőség adott, az oldal létezett, nem került semmibe a letöltés, és így lesz ezentúl is. Csak kell hozzá egy kis idő még, amíg elindulhat.
Ezt a sok zsenialitást pedig azért kell leírnom, mert nem szeretném, ha valaki félreértené a mondandómat.
És most asszem beszéljetek inkább valami értelmesebbről
talgaby:
Terjeszteni a képregényeket, mint olyanokat a nagyközönségnek? Megismertetni olyan címeket az anyanyelvükön az olvasókkal, akik nem jutnának amúgy hozzá azokhoz (btw, láttam, hogy van új Iznogud... örök hálám érte )? Felkelteni az esetleg vmilyen szinte e témák iránt érdeklődő egyszeri netezgetők kíváncsiságát? Legalábbis én eddig abban a hitben éltem, hogy alapvetően ezért csináljuk.
Zerit:
--- Idézetet írta: talgaby ---Természetesen szíved joga, hogyan üzemelteted és kiknek az oldalt, de meg kell jegyeznem, hogy az ilyen hozzáállás gyökeresen ellentmond azzal a filozófiával, amire a honosítás maga épült jó pár évvel ezelőtt.
--- Idézet vége ---
És mi ez a filozófia?
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése