HálóZsák fórumok > OFF topik

Csevej-csenöl

<< < (507/1125) > >>

Ben Reilly:
Szerintem Predator számok.

zozi56:
Predi, mi az aláírásod? Én két lábon álló kiskutyáknak néztem őket.

Amondin:
Igen arra. Eli kiszabadulása oké szépen csinálta de az az elkapásál egy kézzel a fejéhez rakja én nem nevezném birtoklásnak. Ha olyan elkapást mint amit leírtam nem fogadnak el birtoklásnak akkor ezt sem lehet elfogadni.
A bírókkal kapcsolatban igazad van sok példát fel lehet hozni hogy mikor döntöttek rosszul de valóban néha nem könnyű néhány dolgot megítélni. De engem ez idegesítet föl hogy egy olyan elkapást mint amit leírtam nem adnak meg de azt a bizonyosat  meg igen.

Farek:
Mármint a mindent eldöntő TD előtti elkapásra gondolsz? Amennyire emlékszem az rendben volt. A másik meg... bírói döntések még ebben az igen szabályozott játékban is félresikerülnek néha. De azért amit akkor Eli lábon kihordott, amikor már legalább kétszer azt hittem, hogy most aztán elkapják... le a kalappal. Meg a az elkapó helyében sem lettem volna, aki az alatta lévő védő miatt nem gyengén ívbe feszült testtel kapta el azt a zsugát.

Amondin:
Hát igen a Giants is sajnos úgy nyert 2007-ben hogy végig idegenben játszottde azt az elkapást még mindig nem tudom elhinni hogy megadták ha az hogy két kézzel megfogja a labdát a mellkasához szorítja és miután a lába földet ért az endzoneban a houston elkapójának nem adták meg  a Touchdonnt mert "nem bírtokolta a labdák" akkor azt hogy adhatták meg?  . A lényeg az hogy hozniuk kellene a maradék három meccset és a többi meg hát... reménykedhetnek hogy a Colts és a Patriots nyer a Jaxsonville ellen.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése