HálóZsák fórumok > OFF topik

Csevej-csenöl

<< < (508/1125) > >>

Farek:
Igen, igazad van, remény még van, de az a bajom, amit te is mondasz, hogy most már nem csak a saját kezükben van a sorsuk. Bár azért örülnék, ha mégis minden összejönne, és becsusszannának. Onnan meg már tudjuk, hogy minden lehetséges... hiszen pár éve az első Big Benes SB-t is Wildcardosként, végig idegenben játszva nyerték meg.

Amondin:
Hát igen ott vannak a Patriots nyakán a többiek de legalább van egy meccs előnyünk és elvileg a döntetlen is elég nekünk. De ha mégsem jutnánk be akkor a Saintsnek drukkolnék. Meg annak hogy egy Saint Colts Superbowl legyen. Kíváncsi vagyok hogy Manning papa melyik csapatnak fog drukkolni a fiának vagy az egykori csapatának. Meg jövőre Giants Colts Manning Manning ellen lesz majd csak az érdekes.
Tényleg szerinted melyik két csapat játszana idén a Superbowlban? Én eddigiek alapján Saints Coltsot tippelek de nagyon remélem hogy az utóbbi helyet Patriots lesz.És most néztem utána hogy talán a Pittsburgnek van egy kis esélye hogy Wild Carddal bejusson de sok nem rajtuk múlik. A steelersnek még hátravan a Packers Ravens és a Dolphins. A Jaxsonville még fog játszani a Patriotssal és a Coltssal akik elvileg le is győzik a Jaguars és akkor ők is 9-7-el állnának ha a maradék két meccset megnyerik. Ha a Steelers hozza a meccseit és alaposan megverik a Ravenst akkor még van esélye a Wild Cardra de sokminden nem tőlük függ.

Farek:
Igen, még a Pats sem nyugodhat meg, hiszen nagyon komolyan ott lihegnek a nyakában az üldözők.
És ja, Polemalu megint sérült, és bár nem szabadna, hogy ez ennyire kihasson a csapat eredményeire, de mégis kihat. Valószínűleg már csupán a jelenléte meghatározza az ellenfél némely játékát, és most ez nincs meg. Az általad említett vereségek pedig valóban bosszantók és érthetetlenek.
Ezt az új szabály nem ismertem, érdekes helyzeteket teremthet.

Amondin:
Hát igen részvétem így már tényleg nem lesz Wild Card sem. Polomalu meginnt nem játszik? Akkor valamennyire érthető de azért tényleg egy ember nélkül még összelehet hozni egy 10-6 vagy 11-5-ös mérleget.
9-7-el szerintem sem fognak bejutni a Bengalst nehéz lenne utolérniük főleg úgy hogy az egymás elleni meccseik miatt döntetlennél is a Bengals jutna tovább. Engem inkább az lepet meg nagyon hogy a Raiders-től a Chiefstől és a Brownstól kapott ki. A Ravens és a Bengals még elmegy. de mentségükre legyen mondva hogy nagyrészt az utolsó pillanatban buktak el. Mindenesetre még bízok abban hogy egy 9-7-et összehoznak leginkább azt szeretném hogy az utolsó Miami elleni meccset hozzák. Nagyon elkelne a Patriotsnak hogy akkor kikapjon a Dolphins.
És még nem tudom hogy hallottad-e de nemrég hoztak egy olyan szabályt hogy a Wildcard meccseken nem mindig a csoportgyőztes játszik otthon hanem az akinek jobb az alapszakasz mutatója. Szóval jelenleg a Patriots 7-5-el áll és ha így marad az AFC továbbjutói akkor a Denverrel kellene játszaniuk de Denverben mert hiába wildcard 8-4-el jobban állnak. Nagyszerű megint Denver. De előszöris hozni kéne a maradék négy meccset és bejutni a playoffba.

Farek:

--- Idézetet írta: Amondin ---...mint az NFL-ben és ha már itt tartok Farek mi történt a Steelerssel nem akarok hinni a szememnek 5 vereség zsinórban? Mondjuk a Patriots sem áll valami jól de ez már több mint meglepő
--- Idézet vége ---
Jajj, basszus, ne is mondd. Az agyam eldurran. Nagyon hiányzik Polemalu, de nehogy már egy ember távolléte ennyit számítson? Ráadásul kétszer is hosszabbításban kaptak egy mezőnygóllal...
Egyre messzebb van nem csak a csoportgyőzelem, de a wildcard is.
... Basszus, csak most nézem, hogy tegnap este is kikaptak??? Kész, azt hiszem, elszállt minden. Kizárt, hogy 9-7-tel bejussanak. Valami iszonyatos mák kellene. A kurva életbe.
A Denver az AFC West-ben 8-4-gyel áll a második helyen, A Jaguars a South-ban 7-5-tel, és a East-ben meg a sajátban is 6-6-os csapatok vannak, s ezek ráadásul mind egy meccsel kevesebbet játszottak...
Eh, úgy tűnik, nyugdotan nézhetem a rájátszást...  Mondjuk az előző bajnoki cím után is sikerült nekik ez a "bravúr"...  De nagyon bosszantó.
Lehet, hogy a nyugdíjas Favre bácsinak fogok így drukkolni

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése