HálóZsák fórumok > OFF topik
Csevej-csenöl
Amondin:
Éppen azért hoznám föl, hogy tegyük fel hogy újra bevezetnénk a halálbüntetést, és szembesíteném őket azzal hogy mik lennének ennek a követkeményei és hogy miért nem lenne jó, végülis nekem arról őket meggyőznöm hogy ne legyen ilyen és nem arról hogy legyen, az szerencsére más baja.
Ben Reilly:
--- Idézetet írta: Amondin - 2010. Február 17., 17:39:58 ---én valami olyasmire gondoltam hogy felhoznám mint szigorítási lehetőségnek a halálbüntetést
--- Idézet vége ---
Csakhogy ez necces, mióta az EU tagjai lettünk.
Amondin:
én valami olyasmire gondoltam hogy felhoznám mint szigorítási lehetőségnek a halálbüntetést, és akkor szépen alaposan kifejtem nekik hogy senkinek nincsen joga hogy elvegye más életét akármit is tett, és ha mégis megtenné akkor semmivel sem lenne jobb a bűnözőnél. Sepi javaslata jó majd megpróbálok bővebben kifejteni, bár félek tőle ez még nem győzné meg őket.
Sepi:
Pont azért jó felhozni a témát, mert így okulhatnak is belőle. ;) Ha bírósági eljárásokról meg ilyesmiről fog beszélni, a kutya sem fog figyelni rá, de ha olyan témát hoz fel, amit ismernek, akkor arra oda fognak figyelni.
Ben Reilly:
Ja, csakhogy a magyar iskolások legtöbbje egyáltalán nem tartja illegálisnak a letöltéseket. Így az értük járó büntetések lehetőségei sem izgatják őket.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése