HálóZsák fórumok > OFF topik

Csevej-csenöl

<< < (449/1125) > >>

Amondin:

--- Idézetet írta: Wearwolfff - 2010. Február 17., 17:57:20 ---Amondin, most kezdjek el neked beszélni mókuskerekekről meg aranyozott mókuskerekekről meg csővezetékekről három percen keresztül?

--- Idézet vége ---

Nem persze hogy nem.  Csak sajnos nekem ezekről három percen keresztül kell beszélnem így nem biztos hogy elég lesz egy érv. És amennyire a tanárurat ismerem ő egy 2 érvet legalább szeretne hallani hogy "miért legyen", és "miért ne". Igazából lehet hogy ezt a részét kicsit félrérthetően írtam le szóval arról kell meggyőznöm a többieket hogy a sikeres tanulók az életben kevesebbre viszik mint azok akik ellustálkodják az órákat. Ha félreértettétek mert rosszul írtam le akkor elnézést ha nem akkor meg köszönöm a segítséget
Összevont üzenet:

--- Idézetet írta: Wearwolfff - 2010. Február 17., 17:57:20 ---
Meg azt is hozzátehetd, hogy sikeres tanuló elvégzi a munkát szabály szerint ahogy tanulta, a lusta meg úgyis kitalálja, hogyan egyszerűbb, és míg te túlórázol addig ő már otthon van a családjával.

--- Idézet vége ---

Ez egy jó érv lenne mindjárt ki is találom hogyan fejtsem ezt ki részletesebben.

Wearwolfff:

--- Idézetet írta: Ben Reilly - 2010. Február 17., 17:35:25 ---Ja, csakhogy a magyar iskolások legtöbbje egyáltalán nem tartja illegálisnak a letöltéseket. Így az értük járó büntetések lehetőségei sem izgatják őket.

--- Idézet vége ---

Hát a letöltés az nem is, csak a feltöltés. Illetve a letöltött illegális program használata ami büntetendő, de a letöltés ténye maga nem. Mert megfizetjük a jogdíjat a CD meg DVD lemezre. Már aki. az a büntetendő, ha te feltörsz egy másolásvédett filmet vagy játékot és azt feltöltöd, vagy megosztod.

Egyébként meg a zenéidet tartsd ogg formátumba az kiesik a törvényből mert nem ismerik el a formátumot.

Amondin, most kezdjek el neked beszélni mókuskerekekről meg aranyozott mókuskerekekről meg csővezetékekről három percen keresztül? Olvasd el a Gazdag papa Szegény papát, vagy a Cashflow négyszöget és egy órán keresztül fogsz tudni róla beszélni.
Meg azt is hozzátehetd, hogy sikeres tanuló elvégzi a munkát szabály szerint ahogy tanulta, a lusta meg úgyis kitalálja, hogyan egyszerűbb, és míg te túlórázol addig ő már otthon van a családjával.

Amondin:

--- Idézetet írta: Wearwolfff - 2010. Február 17., 17:48:00 ---
Tudod a lusta ember elmegy vállalkozónak, a sikeres tanulót meg felveszi könyvelő meg közgazdász meg cégvezetőnek, magyarán alkalmazottnak, míg ő a tengerparti bungalóban süti a hasát. Aztán ha már elég pénze van megszünteti a céget és csak a befektetéseiből él. A lusta disznó. És milyen igaza van.

--- Idézet vége ---
Értem csak az a baj hogy megállás nélkül legalább 3 percig kell erről beszélnem, nem vagyok benne biztos hogy ezt el tudom olyan hosszan húzni hogy meglegyen a 3 perc, de megpróbálom és köszönöm a segítséget.

Ben Reilly:
Apám is egy hasonló eset miatt tanulta ki a villanyszerelést, pusztán azért, hogy ne szívathassák meg többé. De rendesen falhoz is vágta párszor a 220.

Wearwolfff:
Az a baj, hogy a kőműves egy olyan padlókőért ami három nap után feljön, meg fél év után lehullik a csempe és már csak a dugalj tartja a falon, elkér 150ezret. Na most ezután én már skótolok kiadni másik százat egy festésért, inkább megveszem a festéket meg a pamszlit húszért és kifestek magam. Utólag is elnézést minden szobafestőtől, de a kőművesek miatt nincs munkátok.. A fapadlót már asszem magam fogom lerakni. Úgy én is le tudom, hogy feljöjjön már holnap. És ez nem túlzás megtörtént tény.

Aztán mikor mikor véletlenül összefutottam a pennyben az illetővel, szóvátettem, hogy ugyan jöjjön már ki és nézze meg a csempét mert leesik, azóta sem jött már egy éve, de azt azért megjegyezte, hogy biztos vizes a fal. Véletlenül sem az ő hibája... Nem.. Na vele sem dolgoztatok többet az fix. Inkább kitanulom a burkolást magamnak, Olcsóbban kijövök belőle még képzéssel együtt is..
--------------

Hát engem érdekelne a mitológia is meg a csillagászat is, de azt tudom, hogy nem fogok tudni megélni belőle, szóval maradok a Csillagkapunál még egy ideig..

--- Idézetet írta: Amondin - 2010. Február 17., 17:02:53 ---1. a sikeres tanulók az életben kevesebbre viszik mint a lusták(mellett)
2. szigorítani kelllene a bíróság ítéleteit hogy a bűnözés visszavonuljon(ellen)

--- Idézet vége ---

Tudod a lusta ember elmegy vállalkozónak, a sikeres tanulót meg felveszi könyvelő meg közgazdász meg cégvezetőnek, magyarán alkalmazottnak, míg ő a tengerparti bungalóban süti a hasát. Aztán ha már elég pénze van megszünteti a céget és csak a befektetéseiből él. A lusta disznó. És milyen igaza van.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése