Tudnál mutatni rajzokat?
kettőt már tettem ide is a fan art topicba, bár azok gyengébbek, amolyan hobbiszinten fél óra alatt összecsapott dolgok. a felvételire csendéleteket kell rajzoljak(többek között, mert kellenek logotervek is, meg ilyesmik), van már belőlük pár, azokból majd kirakok ide is párat, ha már van érdeklődő. csak fotózni tudom őket, mert 50x70es lapon vannak, szegény scannerem meg ennél jóval kisebb

ami a logóket illeti, azt gépen csinálom, azokból is mutathatok, ha érdekel. bocs ha kicsit túl lelkes lettem, de örülök, hogy "szakmabeliek érdeklődnek a dolgaim iránt"
Amondin: én szeretném ha lenne rajzórám, mert szeretem a rajzot. Mondjuk 11. osztályig volt rajz, de azt nem hivták semminek, nem volt komolyan véve, matek infó szakon nem a rajzon van a hangsúly, annyira nem, hogy 12be már nincs is, de van helyette 5 matek, 7 infó, ilyesmi

sokkal jobb ez a felkészitő amire járok, mert olyanokat kell csináljak, amiket majd ott kérnek tőlem.
Ami a focit illeti, gépen sokat fifaztam anno, ami pedig a játékot illeti, kapus vagyok legszivesebben (lásd a nevem

, aki nem érti szóljon, elmagyarázom honnan ered

)
Amúgy ez a kerek 300. hszem itt

ezt is megéltem