HálóZsák fórumok > OFF topik
Csevej-csenöl
Genzo:
Kinglade, sok sikert és jó munkát az oldaladhoz ;)
Ma a blogomon X-Men nap van, összesen 10 füzetnyi X-Men lett véleményezve két bejegyzésben. Akit érdekel, az nézzen be ;)
Kinglade:
Indítottam egy oldalt, ahova egyebek mellett szeretnék feltölteni honosított képregényeket is.
A lényeg, hogy várom beírók, illetve (főleg) fordítók jelentkezését.
Egyenlőre az alábbi képregényekkel foglalkoznék:
Human Target 1-4 (Vertigo 1999)
Human Target Final Cut (Vertigo 2002)
Human Target 1-21 (Vertigo 2003-2005)
Human Target 1- (DC 2010)
Doctor Who összes 2007 utáni (IDW)
Dr. Horrible 1 (Dark Horse 2009)
The Middleman 1-8 (Viper Comics 2005-2006)
The Middleman: Doomsday Armageddon Apocalypse (Viper Comics 2008)
Aki esetleg szeretne ezek közül honosítani, az írjon nekem privát üzit itt, vagy e-mail-t a kingladeKUKACgmail.com címre.
Az oldal címe amúgy megtalálható az aláírásomban. ;D
Amondin:
Hát igen nekem is valami ilyesmi volt a reakcióm arra a jelenetre. Először fel sem fogtam, hogy mi történik, aztán meghallottam, hogy a kommentátorok mondják, hogy: He running the wrong way. He running the wrong way. És akkor esett le. Már csak az lett volna fájdalmasabb, ha miután átfutott a Golaline-on földhöz vágja a labdát, és elkezd őrjöngeni. Nem csodálom, hogy az ellenfél játékosai még csak meg sem próbálták megállítani ;D Még az egyik 49ers játékos hátba is veregette. De hogy hogy tudta nem észrevenni, hogy rossz irányba fut azt még most sem értem. Meg is értem, hogy miért ez a legnagyobb ilyen megmozdulás.
A végén pedig, hát igen. Nem lehetett kellemes érzés nekicsapódni a kapunak. Nekem ott még a másik kedvencem az az ami mindjárt az első, vagyis amikor Lions, vagy Seahawks( nem emlékszem pontosan melyik) irányító dobálgatja a labdát, és orbavágja a mögötte jövő csapatttársát. Még a sisakja is lerepült. :D
Farek:
Basszus, Amondin, ez hihetetlen!!! Láttam már öngólt fociban, nem is egyet, de ilyet... ez fenomenális :lol:
Meg a vége főcím legvégén a fickó, aki nekiesik a kapunak... na, az is fájhatott, nem is kicsit... :badteeth:
Genzo:
Mint ahogy azt megígértem, kikerült a blogra a mai frissités, ami most kicsit nagyobb, mint az eddigiek. Check ;)
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése