HálóZsák fórumok > OFF topik
Csevej-csenöl
Amondin:
Igen úgy akartam írni, csak kicsit elírtam. Na mindegy. Ha tetszett akkor itt az utolsó:
Itt majd kíváncsi leszek a véleményedre az egyessel kapcsolatban, mert ilyen megmozdulást ebben a sportágban nem nagyon szoktunk látni. :brow:
Remélem jól szórakoztál ezeken a videókon.
Farek:
--- Idézetet írta: Amondin - 2010. Április 06., 14:46:34 ---Meg akkor Fareknak itt van a 4. rész
Itt mindjárt az elején van a kedvenc részem: Dave Krieg aki itt úgy mutatkozik be mint az NFL elsőszámú Fumbler-je. ;D
--- Idézet vége ---
köszi, ez is nagyon jó volt. Bár nem Krieg mutatkozott be úgy, hanem úgy mutatták be :)
Genzo:
--- Idézetet írta: galamb - 2010. Április 06., 20:59:44 ---Meg így legalább kicsit reklámozod az oldal honosításait. :)
--- Idézet vége ---
Pontosan. Megsúgom, hogy holnap már kicsit nagyobb fába vágom a fejszét, mint egy one-shot, szeretettel várok majd mindenkit. :) És a kritika kritikájának a kritikájának is állok elébe... :D
szerk.: És kösz a kommentet galamb, örülök, hogy felkeltettem az érdeklődésed a TF Reflektor: Sokkoló iránt.
Galamb:
--- Idézet ---Tudom, de szeretném egy blogba gyűjteni a kedvenceimet, vagy éppenséggel azokat, amiket nagyon nem szeretek(ilyennel még eddig nem találkoztam).
--- Idézet vége ---
Meg így legalább kicsit reklámozod az oldal honosításait. :)
--- Idézet ---Ez jó! A kritika kritikája. Mi jön még? :D
--- Idézet vége ---
Természetesen a kritika kritikájának kritikája! :badteeth:
Genzo:
--- Idézetet írta: Amondin - 2010. Április 06., 15:46:59 ---Szerintem az alábbiakból tudnál jó hosszan írni: Avengers Mindörökké, Megsemmisülés, Superman The Red Son, Vagy akár bármely F4, Avengers, és What If történetről.
--- Idézet vége ---
Na, megígérem, hogy a következő írás ezek közül lesz. ;)
--- Idézetet írta: Farek - 2010. Április 06., 16:47:34 ---De nyugodtan lehet ide is, az adott fórumokra kimerítő véleményt és/vagy kritikát írni... :brow:
--- Idézet vége ---
Tudom, de szeretném egy blogba gyűjteni a kedvenceimet, vagy éppenséggel azokat, amiket nagyon nem szeretek(ilyennel még eddig nem találkoztam). De természetesen ide is véleményezek azért. Sőt, csinálhatom párhuzamosan is. Amikor HZs-s képregényről irok véleményt blogon, akkor ide is irok egyet a megfelelő topicba, természetesen nem copy-paste módszerrel. Igyekszek én, hogy mindenkinek jó legyen. :P
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése