HálóZsák fórumok > OFF topik
Csevej-csenöl
Aldarion:
Anno tesóimmal nyüstöltük rengeteget srác koromban, és igazából bármelyik fokozaton eljutottunk Goroig. De csak addig... Úgy rémlik, őt sosem győztem le az első játékban...
Kayamiel:
Játszottam, fúúú de rég volt. Pár kombinációt meg tudtam jegyezni, de ennyi. Sose vittem végig ;D
HeirToGrievous:
Én még gyerekkoromban játszottam (*köhög, köhög* oké, oké! csak próbálkoztam játszani) vele.
Bár bírom a Mortal Kombat-et, meg a hozzá hasonló bunyós játékokat, viszont mind a mai napig béna vagyok hozzájuk. Emlékszem, hogy annak idején is csak úgy tudtam meg, hogy mi a játék vége, hogy volt szomszédom végigvitte nekem. :badteeth:
Valahol volt egy füzetem, amibe az ütés kombókat írtam, de fogalmam sincs, hol van.
Scorpionnal kapcsolatban csak ennyi biztos: hátra, hátra, nagy ütés. (vagy kis ütés? :headscratch:)
starwarsfan1113:
Valaki játszott a Mortal Kombat 1-el? Most lehúztam az Arcade Collection-t, normalon még úgy-ahogy nyerek, de kihívás szeretőként a very hardon próbálkozok. Sub-Zero és Scorpion kivételével ezen a fokozaton a torony aljában lévőket már letudom győzni. ;DValaki nyomja így rajtam kívül? Írhatna tippeket.
HeirToGrievous:
Én várnám, de sajnos megerősítették, hogy nem lesz. :'(
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése