HálóZsák fórumok > OFF topik
Csevej-csenöl
Micho:
--- Idézetet írta: Farek - 2019. Február 26., 09:35:25 --- Illetve még gyerekkoromban, illetve középiskolás éveim elején több nyáron keresztül játékteremben voltam pénzváltó, otthon, a tónál. Ej, good times, good times. :D
--- Idézet vége ---
Mindig vártuk, mikor jön a pénzbegyūjtõ figura, mert olyankor odaengedtük a géphez, cserébe pedig mikor végzett, beprogramozott vagy 10 ingyen menet... így akik akkor ott voltak, jól jártak :cool:
Farek:
Én klasszikus játéktermekbe jártam bámulni a jó játékosokat. Pénzem sosem volt annyi, hogy legyen időm mindent megtanulni, de nagyon élvezettel figyeltem azokat, akik a verekedős játékokat mesteri szinte tolták.
Meg úgy általában szerettem játéktermekbe járni és bámulni a játékokat. Néha játszottam is. Emlékszem, a Ferenciek terétől nem messze, a mostani Centrál Kávéház helyén volt egy jó játékterem. Meg a Nyugati aluljáró elején (a 4-6-os megálló felől), ahol most egy second hand ruhabolt van. És a mostani Westend helyén volt a régi Westend, egy büfé és boltsor (baromira jó hamburgereket meg ilyeneket lehetett enni), és ott volt egy nagy játékterem is. Sokszor felültem a buszra és elmentem a koleszből ezekre a helyekre csak azért, hogy lássam a játékokat. Boldog ifjúság. :)
Illetve még gyerekkoromban, illetve középiskolás éveim elején több nyáron keresztül játékteremben voltam pénzváltó, otthon, a tónál. Ej, good times, good times. :D
Micho:
--- Idézetet írta: HeirToGrievous - 2019. Február 25., 21:32:16 ---Bár az is igaz, hogy a haverokkal inkább PC klubbokba (vagy mikbe) jártunk (leginkább a Tóciban), ahol multizni lehetett.
--- Idézet vége ---
Áh, az már a 2000-es évek eleje volt :cool:
Mi is nyomtuk a multit az Újkertben lévő "Space Center"-ben (Half-Life és Counter Strike ment, szigorúan militia és dust pályák ;D)
...volt, hogy egész éjszakákon át. Nem is tudom, van-e most hasonló hely, hisz már mindenkinek bika gépe van otthon, és ki se kell mozdulni a lakásból. Pedig valahol ennek is közösségteremtő ereje volt akkoriban, bár a szüleink inkább csavargásnak hívták :hehe:
--- Idézet ---Emlékszem annak idején (áááállítólag) a Nagytemplom környékén volt egy hely
--- Idézet vége ---
Igen, erről írtam lentebb, a Kálvin és a Piac utca sarkán volt a hely a '90-es évek közepén, abban az alagsoros részben. De később sok helyen nyitottak konzol-kölcsönzőket, jellemzően társasházak garázsaiban, de nekem akkora már elmúlt a feeling.
--- Idézet ---Néha azért a Plázában játszottunk a Time Crisis 2-vel
--- Idézet vége ---
Imádtam :bravo:
Végig ugyan nem sikerült vinnem az arcade-os verziót, de elég sokáig eljutottam benne... nagy élmény volt akkoriban ez a lövöldözős-pedálos cucc.
HeirToGrievous:
Én sosem találkoztam azzal a játékteremmel.
Bár az is igaz, hogy a haverokkal inkább PC klubbokba (vagy mikbe) jártunk (leginkább a Tóciban), ahol multizni lehetett.
Emlékszem annak idején (áááállítólag) a Nagytemplom környékén volt egy hely ahol, ha jó minden igaz, 120 Ft volt egy óra (lehet sokat/keveset mondtam, nem tudom már, a lényeg, ha elviekben az lett volna a legolcsóbb hely a városban) , és amiről sokan váltig állították, hogy létezik, de hogy merre található, azt persze már nem tudták megmondani. XD
Egyszer valami ilyesmi párbeszéd zajlott le:
[osztálytárs haverja]: Tesóm ott játszott 500-ért több, mint 4 órát! Lealázott mindenkit rendesen Starcraftban!
[Mi]: És merre van?
[osztálytárs haverja]: Mit t'om én, nem voltam vele.
[Mi]: :omg:
Néha azért a Plázában játszottunk a Time Crisis 2-vel, meg egy ahhoz hasonló Jurassic Park-os játékkal egy általános iskolás osztálykirándulás alkalmával egy egri (vagy szegedi? :headscratch:) a kocsmában. Bár nem igazán kocsma volt, mert rendes kaját is lehetett rendelni, amit késsel-villával kellett megenni, viszont étteremhez képest meg túlságosan füstös volt a levegő.
Majd egyszer volt szomszédainknak lett egy PS2-je, így onnantól kezdve egy Ft-ot nem adtam a Time Crisis 2-ért, mert nála játszottam. ;D
És, ami poén.. A játékot ugyebár ketten is lehetett játszani, de a játékhoz csak egy pisztolyt adtak, így egyikünk kénytelen volt kontrollerrel tolni. Mivel én még nem voltam hozzászokva, hogy a teljes irányítás elfér a két kezemben, én a pisztollyal mentem, viszont haverom így is lehagyott pontok terén (nem is kicsit), mert ő annyiszor végigvitte, hogy tudta, melyik ellenfélre kell lőni, melyik adja a több pontot. :badteeth:
Micho:
--- Idézetet írta: HeirToGrievous - 2019. Február 24., 11:24:00 ---Valahol volt egy füzetem, amibe az ütés kombókat írtam, de fogalmam sincs, hol van.
--- Idézet vége ---
Emlékszem, a mostani Belga-söröző helyén volt egy kis játékterem anno, és rengeteg 20 Ft-osom bánta :cool:
Bírtam, hogy mindig volt a teremben pár lepattant nagyokos, pénzük sose volt, de körbeálltak, amikor játszottál, és mindig stresszeltek egy nehezebb pályán, hogy "megöljem neked, megöljem neked?" :hehe:
Amikor bejöttek a konzolos játéktermek (asszem a Kálvinon is volt egy), valahonnan mi is kiírtuk a mozdulatsorokat, és napokig bifláztuk, hogy élesben majd jó legyen. Fejben Mortálozni... ez volt a nagy szám :lol:
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése