HálóZsák fórumok > OFF topik

Csevej-csenöl

<< < (363/1125) > >>

zoli:
ÜDV, akkor pedig lehetne irni  hIHETETLEN PÓKEMBER  rajtolóiról akik a nálunk megjelent   füzetekben irtak -rajzoltak pl  Jonh ROmita jr, Mike Deodato , stb   :worship: ;) KÖSSSZI

Farek:

--- Idézetet írta: turkia - 2010. Május 16., 14:19:14 ---Visszakanyarodva a Mandelman 2050-re:  elejtettem szüleim előtt, hogy na végre kiderült a 20 éve vett figura neve. Erre a drága jó Anyám: "Mandelman. Miért, nem tudtad?" :woot: :woot:

--- Idézet vége ---
:lol: ;D EPIC!  :hehe:

Basszus, talgaby, az tényleg egy gyűjtőnév? Ezzel most megleptél.

turkia:
"Mault is kedveltem, de azért Vader az igazi!" Pl. ebben a mondatban is jól mutat a "kedvelem" és értelme is van, hogy miért pont ezt használom.

Visszakanyarodva a Mandelman 2050-re:  elejtettem szüleim előtt, hogy na végre kiderült a 20 éve vett figura neve. Erre a drága jó Anyám: "Mandelman. Miért, nem tudtad?" :woot: :woot:

talgaby:
Róla meglehetősen nehéz lenne írni, mert a Liefeld stúdiójában dolgozók összességének álneve. Azt jelzi, hogy annak ellenére, hogy pont ez a szám nem volt még határidős, az egész bandát ráállították, miután Liefeld 2 nappal a megjelenés előtt közölte, hogy bocs, mégse tudom befejezni időben.

zoli:
üdv,éppen most bukkant felaz keresöablakban az avengers második folyamának az egyil száma .elkeztem olvasni :worship:.ÉS láttam hogy CHAP YAEP a rajzoló,na amit javasoltam a múltkor, hogy legyen egy irókat ,rajzólokat bemutató sorozat ,lehetne vele kezdeni. nekem tetszik a stilussa  ;). méfha kissé egyedi is. van tölle sajnos csak egy BadRock ujságom :worship: ;) :D......NA OKÉ ......

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése