HálóZsák fórumok > OFF topik
Csevej-csenöl
zoli:
ÜDV, akkor pedig lehetne irni hIHETETLEN PÓKEMBER rajtolóiról akik a nálunk megjelent füzetekben irtak -rajzoltak pl Jonh ROmita jr, Mike Deodato , stb :worship: ;) KÖSSSZI
Farek:
--- Idézetet írta: turkia - 2010. Május 16., 14:19:14 ---Visszakanyarodva a Mandelman 2050-re: elejtettem szüleim előtt, hogy na végre kiderült a 20 éve vett figura neve. Erre a drága jó Anyám: "Mandelman. Miért, nem tudtad?" :woot: :woot:
--- Idézet vége ---
:lol: ;D EPIC! :hehe:
Basszus, talgaby, az tényleg egy gyűjtőnév? Ezzel most megleptél.
turkia:
"Mault is kedveltem, de azért Vader az igazi!" Pl. ebben a mondatban is jól mutat a "kedvelem" és értelme is van, hogy miért pont ezt használom.
Visszakanyarodva a Mandelman 2050-re: elejtettem szüleim előtt, hogy na végre kiderült a 20 éve vett figura neve. Erre a drága jó Anyám: "Mandelman. Miért, nem tudtad?" :woot: :woot:
talgaby:
Róla meglehetősen nehéz lenne írni, mert a Liefeld stúdiójában dolgozók összességének álneve. Azt jelzi, hogy annak ellenére, hogy pont ez a szám nem volt még határidős, az egész bandát ráállították, miután Liefeld 2 nappal a megjelenés előtt közölte, hogy bocs, mégse tudom befejezni időben.
zoli:
üdv,éppen most bukkant felaz keresöablakban az avengers második folyamának az egyil száma .elkeztem olvasni :worship:.ÉS láttam hogy CHAP YAEP a rajzoló,na amit javasoltam a múltkor, hogy legyen egy irókat ,rajzólokat bemutató sorozat ,lehetne vele kezdeni. nekem tetszik a stilussa ;). méfha kissé egyedi is. van tölle sajnos csak egy BadRock ujságom :worship: ;) :D......NA OKÉ ......
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése