HálóZsák fórumok > OFF topik
Csevej-csenöl
Ben Reilly:
Ha van kedved és nyelvtudásod készítsd el bátran te, csak aztán ember legyen a Zsákban aki lektorálni tudja.
zoli:
üdv,kerestem néhány rajzólot és irot akikröl lehetne irni .majd egyszer valamikor ,szépen lassan évek alatt.Majd valamelyik rovatban, ha nem itt akkor más képregényes oldalon.addig is nagyon KÖSSZÖNÖM :worship: :worship:........Hát ime ,ök azok .......Terry és Rachel Dodson,Brian Michael Bendis,J Michael Straczky,Joe Quesada,Humberto Ramos,Tom Defalco, J M Dematties,Mike Deodato, etc etc ..... :worship: :worship: KÖSSSSSZI
turkia:
Sepi, úgy látom, Te is KEDVELED az összefont karú képeket, hogy olyat használsz...
Na jó, szerintem kimerítettük a KEDVELEM-témakört. :D
Nincs értelme tovább húzni, mert akkor kiüresedik a vitánk és az olyanokat nem KEDVELEM... ;)
Sepi:
Hát istenem, te ilyen szeretet ember vagy. :sweetheart: Ezért kedvelünk téged. :D
Nitro:
--- Idézetet írta: talgaby - 2010. Május 14., 16:52:40 ---Sok mindent lehet kedvelni.
--- Idézet vége ---
Nekem például tetszik Lőrinc L. László írói stílusa, szeretem a Witchblade-sorozatot, nem szeretem a Csillagkapu-szériát és szeretem a puncs ízű fagyit. :P
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése