HálóZsák fórumok > OFF topik

Csevej-csenöl

<< < (355/1125) > >>

Genzo:
Én is CDisplayt használok, de nem rég bukkantam rá csak. Azelőtt a Windows Picture and Fax Viewerrel néztem, oldalanként zoomolva, hogy tudjam olvasni. Borzasztó kényelmetlen volt, nagyon örültem, amikor felfedeztem a CDisplayt.

Gabe:
CDisplay. Próbálkoztam a comicrack-el is egy ideig, de az egy ilyen egyszerű feladathoz mint a képregényolvasás, túl sok erőforrást használ fel. Úgyhogy maradtam a jól megszokott CDisplaynél. Semmi fölösleges sallang, és nincsenek belógó menűsorok, úgyhogy nekem ez felel meg a legjobban. És meglepetésemre minden gond nélkül fut win7-en is. Egyébként én letöltés után mindent átrakok cbz-be.

Emlékszem, zöldfülű koromban a tomb raideres honosításokkal találkoztam először. Nagy buzogva letöltöttem mindet, aztán ment minden PDF-be  :hehe:  :badteeth: Eredmény: az elfogadható méret miatt közepes mínőségre tömörítettem vele a képeket. Egy rész 3-4 mb. Még örültem is. Jó sok melóval is járt a dolog, mert letöltésvezérlőről nem halottam még akkoriban, úgyhogy egyenként mentettem le az oldalakat, meg a pdf gyártás sem volt egyszerű, arra is ráment némi időm.

Sepi: köszi a plugin ajánlást  ;)

talgaby:
Mert jóformán ugyanazt az eredményt hozza ki ugyanakkorában, mint a sima? Ilyen erővel lehetne kérdezni, miért nem cseréltük le már rég az ezer éve forgalomba hozott mp3-akat, amikor biztos van már jobb.

Nitro:
Lehetne egy olyan szavazást is csinálni, hogy aki letölti a képregényeket, az milyen szoftverrel nézegeti. Én személy szerint például sose szerettem a képregény nézegető progikat, mindig képnézegetővel olvasom, még a cbz-ket is. Ebből kifolyólag nyilván nem is rakom át a honosított képregényeket cbz-be.

Inkább azt mondjátok meg, miért nincs még elterjedve a jpeg2000 formátum.

talgaby:
Amíg totál ki nem fogytok a tárhelyből a dupla tárolás miatt.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése