HálóZsák fórumok > OFF topik
Csevej-csenöl
zajrus:
AllComics-on még egyelőre tömörítve is vannak a képregények ;)
Genzo:
Még emlékszem, hogy én kérdeztem tőled pü-ben. :P
zozi56:
Erről írtam egyszer.
Sepi:
Firefoxnál ott van a FlashGot plugin, azzal tökéletesen lehet letölteni a képregényeket pl a mi oldalunkról is. Sokkal egyszerűbb és jobb, mint a FlashGet. Tedd fel azt a plugint és nem lesz semmi gond. ;)
https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/220/
Gabe:
Nincs valami értelmes módja a képregényletöltésnek? Úgy értem mint régen a flashget. Az olyan jól müködött. A mostani verzió az eléggé tré szvsz. Igaz én operát használok, de csak a képregények miatt feltettem az FF-et is, de nem igazán működik vele sem. Hiába jelölöm ki a letöltő oldalon az összes linket, és húzom át a bedobó ablakba az összeset, akkor is egyenként akarja letölteni. Operánál és FF-nél is ugyan ez. Próbáltam FF-es plugineket is, de az sem az igazi.
Halkan jegyzem meg, hogy nem lenne rossz, ha a honosító oldalak végre cbz-ben is kiraknák a képregényeket... :brow:
Persze tudom, hogy erre van néhány tucat ellenérv (főleg a tárhely mérete) de azért jó lenne... Aki le akarja tölteni az adott képregényt, annak első dolga úgyis az, hogy átrakja cbz-be. Na mindegy. Ha eddig nem áltak át rá, akkor úgysem fognak ezután sem.
Mindenesetre tud valaki ajánlani valami jó módszert a letöltögetéshez?
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése