HálóZsák fórumok > OFF topik

Csevej-csenöl

<< < (347/1125) > >>

Lifehunter:

--- Idézetet írta: Genzo - 2010. Május 30., 16:56:12 ---Nincsmit. Közben látom, hogy az oldalad neve Huntercomics, a linkben napifilm szerepel, a legutolsó bejegyzés pedig arról szól, hogy Magyarország kikapott a németektől 3-0ra. Nem semmi rendszer. :lol: Nekem régebbi a Firefoxom, biztos azért nem ismeri azt a hibaüzenetet, amit Bennek is kiírt az övé. :D Másképp lehet jelezne nálam is.  :lol:

--- Idézet vége ---
Hát igen ez azért van mert a napifilm az nem volt foglalt de a huntercomics meg igen de mivel én ezt a címet akartam a blogomnak ezt irtam a fejlécbe ami meg a focis posztot illeti azt meg azért irtam mert ez érdekli az embereket(najó az emberek nagy részét) XD

talgaby:
Ez viszont már jó kérdés. De a flac-formátum se elterjedt, ami meg zenében veszteségmentes tömörítés. A jelek szerint nem nagyon van igény rá.

Nitro:

--- Idézetet írta: talgaby - 2010. Május 27., 10:47:24 ---Mert jóformán ugyanazt az eredményt hozza ki ugyanakkorában, mint a sima? Ilyen erővel lehetne kérdezni, miért nem cseréltük le már rég az ezer éve forgalomba hozott mp3-akat, amikor biztos van már jobb.

--- Idézet vége ---
Ja, bocs, azt nem mondtam, hogy én a veszteségmentes tömörítéses verziójára gondolok...

Genzo:
Nincsmit. Közben látom, hogy az oldalad neve Huntercomics, a linkben napifilm szerepel, a legutolsó bejegyzés pedig arról szól, hogy Magyarország kikapott a németektől 3-0ra. Nem semmi rendszer. :lol: Nekem régebbi a Firefoxom, biztos azért nem ismeri azt a hibaüzenetet, amit Bennek is kiírt az övé. :D Másképp lehet jelezne nálam is.  :lol:

Lifehunter:
Genzo tanácsaidat köszönöm.  ;D

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése