HálóZsák fórumok > OFF topik
Csevej-csenöl
zajrus:
Szerintem az MC2-es Hipercsapásra (remélem jól rémlik) gondoltál ami F5-be volt illetve az MC2-es képregényekbe, ha nem akkor nemtom :D
Farek:
Küklopsz gyermekét illetően Kábelre (Cable) és X-Man-ra (Nate Grey :) ) gondolsz? Bár nem káptalan a fejem, de emlékeim szerint róluk nem nagyon van fent nálunk képregény, de nyugodtan tessék rámcáfolni. Viszont az Apokalipszis korában (Age of Apocalypse) Nate az egyik főszereplő, és ennek jó részét - szintén csak meszes :) - emlékeim szerint megtalálod nitro oldalán.
Mr. Fantasztikus gyerekeit illetően a felnőttkori énjük nálunk talán szintén nem szerepel (talgaby maximum megcáfol), de néha már a gyerekkori énjük is megvillant ezt-azt a hatalmukból. Talgaby biztos pontosabban tudja, hogy mely régi és újabbi számokban vannak ilyenek. És ő tud választ adni arra is, hogy lesz-e a fiatal felnőtt Franklin időszakát bemutató F4 részekből honosítva.
Ja, és Franklin tagja a Fantasztikus Ötösnek, akiknek a képregényeit megtalálod a többi MC2-es mellett. ;)
pogeehun:
Sziasztok,régi új felhasználó vagyok,így ez a mostani oldal még új nekem..nem igazán ismerem még ki magam.
Szeretnék találni valamit Cyclops és Mr Fantastic gyerekeiről. Ha jól emlékszem valamelyik képregényben volt egy utalás
hoyg ők lesznek a legerősebb mutánsok.Szerepelnek felnőttként valahol?
Nitro:
--- Idézetet írta: talgaby - 2010. Május 31., 17:29:57 ---Ez viszont már jó kérdés. De a flac-formátum se elterjedt, ami meg zenében veszteségmentes tömörítés. A jelek szerint nem nagyon van igény rá.
--- Idézet vége ---
Akkor biztos velem van a baj, mert én egy normálisan kódolt 256-os mp3-ban nem nagyon hallok zajt vagy ilyesmit (bár lehet, hogy a hagkártya és az erősítő is számít ebben), de egy képen rögtön meglátszanak a jpg zajok, akármilyen jól is van szkennelve és kitisztítva.
Genzo:
Én arra értettem, hogy válaszz egy témát, amiben mozogsz, és akkor olyan témában írogass. Ha a linked napifilm, akkor ajánlom a filmek véleményézését, követve azokat, amiket már mondtam. Vagyis a lényeg, hogy lehetőleg maradj az eredeti tervnél. Nekem is volt olyan blogom, ahol mindenről írtam ami eszembe jutott, Genzo Univerzum volt a neve, és nem is volt baj, mert az Univerzum mindent magába foglal. Viszont a mostani, képregényes blogomra nem fogok írni arról, hogy mindjárt itt a foci vb, csak mert az most foglalkoztatja az embereket. Remélem érted mire gondolok, ezek csak javaslatok, ha nem akarod, nem fogadod meg őket. :)
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése