HálóZsák fórumok > OFF topik

Csevej-csenöl

<< < (345/1125) > >>

talgaby:
Rachel... hűha... nálunk tuti nincs vele képregény, az is inkább nitro/xfanzine, de hogy pontosan hol szerepel, passz. Össze-vissza szokott felbukkanni.

Ben Reilly:

--- Idézetet írta: pogeehun - 2010. Június 02., 14:23:32 ---Cabel-ről még képet sem láttam de most rákeresek :)

--- Idézet vége ---

http://sepi.halozsak.hu/galeria/index.php?spgmGal=Ben_Reilly/Szuperhos_Jelmezek/Marvel_Comics/C/Cable_%28Nathaniel_Summers%29

http://sepi.halozsak.hu/galeria/index.php?spgmGal=Sepi/C-D_Galeria/Cable

Franklin erős mutáns telepata és telekinetikus. Az akaraterejével képes mozgatni a tárgyakat, energiacsapásokat generálni és kilőni, molekuláris szinten manipulálni tudja az anyagot, és képes úgynevezett zsebuniverzumokat létrehozni.

pogeehun:
Köszönöm a válaszokat! Franklinre és Rachel Greyre gondoltam. Rachellel egy alternativ jövőben jatszódó sztoriban találkoztam , még a magyarul megjelent X-menek között (a latin tanárom széttépte..) és kiváncsi volnék rá mit tud.
Cabel-ről még képet sem láttam de most rákeresek :) nemsokára otthonról belemélyedek. Franklinnek mi a különleges képessége?

zajrus:
Kábel nálunk is szerepel az X-Erő vezetőjeként valamint a saját sorozata is indul valamikor  :brow:

talgaby:
Hyperstrike teljesen más, elve későbbi leszármazott, és az eredete teljesen kibogozhatatlan.
Franklin Psi-Lord (Pszi-Úr) néven volt a Power Pack, majd az F5 tagja, az MC2-es változata nálunk szerepel eleget, a fiatalkori kalandjai meg tudtommal sehol sem. A Byrne-kötetekben időnként felbukkan a gyerek Franklin, de a szerepe változó, igaz, amikor rá fókuszálunk, akkor elég komoly dolgok történnek vele.
Plusz persze ott vannak még a Franklin Richards-gyűjteményeink. :)
Reed másik gyereke, Valeria pedig felbukkan az esküvői különkiadásban, és elég komoly szereplője a Millar-érának. A felbukkanása és egyebek elvileg nem ennek az oldalnak a reszortja, tessék samson dokit csesztetni, hogy akarja-e csinálni a #500 körüli részeket.

Küklopsz fia, Kábel meg nálunk nem nagyon szerepel, nitronál és az xfanzine-on viszont annál többet.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése