HálóZsák fórumok > OFF topik

Csevej-csenöl

<< < (335/1125) > >>

Genzo:
Relatív. Nekem elég erősnek tűnik az én mostani gépemnél minden téren jóval nagyobb, tehát nálam ütős.  ;D Aztán persze világviszonylatban lehet sehol nincs, csak az nem az én dolgom. :)

zozi56:
Ne az asztali gépekhez viszonyítsd, azok teljesen mások.

Predash:
Én nem akarlak lelombozni de ez a gép ma már nem számít durvának, vagy erősnek.

Genzo:
Igazából Sepi rátapintott a lényegre, hogy olyat nem tudok venni, ami sosem avul el, mert piszokul halad a technológia. Példának okáért az én első asztali gépem (olyan 7 éve vettem) 2 gigás vinyóval rendelkezett, ami azt jelentette, hogy rátettem a Windows 98-at meg egy filmet, azt megtelt. Aztán pár év múlva vettem egy 80 gigás vinyót, ami abban az időben a létező legnagyobb volt, most pedig már majdhogynem kevésnek bizonyul a gépemen. Jó, elvagyok úgyahogy vele, de nem sokallnék egy 250-est legalább. Plusz már minden gépbe alapból százasával pakolják a gigákat, a ramokról, videokártyákról ne is beszéljünk, és ezek még pár éve sehol nem voltak(persze léteztek, de korántsem ekkorák). Aztán, ahogy Predash mondta, most megveszem ezt a gépet, azt mondjátok rá, hogy elég durva, szerintem is erős. Pár év múlva mutatnám ugyanezt, más lenne a véleménye mindenkinek. Most nem tudom végül milyen laptopot veszek, mert még odébb van, de az tuti, hogy nem olyat ami 20 év múlva is ugyanolyan jó, és még nagyon sokat mondtam itt az évek szempontjából. Mindegy is, annyit várok el tőle, hogy ne jöjjön ki belőle a füst a komolyabb grafikai, 3d-s alkalmazásoktól, aztán hogy jelennek meg újabbak/jobbak/drágábbak, az más tészta, nekem a célnak feleljen meg, nem űrsiklókat akarok földkörüli pályára állítani vele. :)
Ja, és köszi az oldalakat Predash. :worship:

Predash:
Hát a laptoppal az a baj, hogy laptop, és alapból drágább (sokkal) mint egy asztali PC. Genzo, amit te akarsz venni gépet, az 2-3 év múlva már teljes mértékben elavult lesz, és a baj az, hogy főleg a videókártya (ATi 4530 ha jól láttam, és nemsokára jön a 6000-es sorozat is) és a proci (ami core2 dou, és abból meg már i7 meg i9 jön, ami hát nem akarom ecsetelni mennyivel jobb és persze drágább is.) A ram viszont nagyon jó benne, de ami nagyon feltűnő, hogy a kijelző mérete az elég kicsi ehhez az árhoz képest. Osztálytársam vett egy majdnem ugyanilyen gépet és az övő 1600*900-as felbontású, és még egy kicsit olcsóbb is volt. Egyébként a www.ipon.hu-t vagy a www.pcland.hu-t ajánlom rendelésre.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése