HálóZsák fórumok > OFF topik

Csevej-csenöl

<< < (336/1125) > >>

Sepi:

--- Idézetet írta: zozi56 - 2010. Június 16., 15:12:42 ---A második mondattal egyetértek, de mitől oximoron, amit Genzo írt?

--- Idézet vége ---
Mert csak.  :D Azért, mert ahogy írtuk, ígyis-úgyis elavul a dolog, még ha most komolyat vesz, az is. Persze ez nem olyan tipikus oximoron, de áttételesen annak is lehet venni.

Genzo:
Ez igaz, de azért annyira csak nem lesz elavult, mint egy olyan, ami már most elavulóban van. És az ára is már majdnem megvan, ballagáspénzből összejött nagyrésze, egy kicsit kell még gyűjtögetni. Ja, és a nettó árat fizetem, mert céges számlára vagy mire vesszük. Igy "csak" 160e lesz, nem 200.

zozi56:
A második mondattal egyetértek, de mitől oximoron, amit Genzo írt?

Sepi:

--- Idézetet írta: Genzo - 2010. Június 16., 13:53:46 ---ha már veszek, kicsivel lejjebb már ecseteltem ezt, nincs kedvem pár év múlva másikat venni, inkább egyszer veszek egy jót.
--- Idézet vége ---
Azt tudod, hogy ez egy oximoron. Mert hiába veszel most egy csúcsmodell gépet, az pár év múlva már elavult lesz ígyis-úgyis.  ;)

Genzo:
Nem csak Officera meg netre kell, hanem Photoshopnak, Corelnak, 3DSMaxnak, ilyesminek. Még nem biztos, hogy ez marad, d szeretnék valami komolyabbat venni, ha már veszek, kicsivel lejjebb már ecseteltem ezt, nincs kedvem pár év múlva másikat venni, inkább egyszer veszek egy jót. Mondjuk tényleg elég durva, azért kérdeztem, hogy másnak is olyan durvának tűnik-e mint nekem. De ezek szerint igen. Hát meglátom még mi sül ki belőle, egyelőre be kell jutni arra az egyetemre, egyelőre le kéne érettségizni. :)
És köszi a véleményeket/tanácsokat. :worship:

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése