Szerző Téma: Hulk  (Megtekintve 277659 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető Genál

• Fantom
    • http://
Hulk
« Válasz #250 Dátum: 2008. Június 03., 19:06:34 »
az új hulk sorozat újbóli áttanulmányozása után szerintem a  vörös hulk talán ryker,de mégjobban rossra tippelnék

Nem elérhető drbob

• Garfield
  • **
Hulk
« Válasz #249 Dátum: 2008. Június 02., 09:14:53 »
ja a vasember katasztrófa...egyszerűen hihetetlen mit művel néha a marvel a számozásokkal meg a címekkel meg egyáltalán ;D végezteh a PHval, most állok neki a WWHnak...idáig azt kell mondjam soha jobb formában nem volt még az öreg zöldin! (Mokány ;D )

Nem elérhető Totyi

• Indiana Jones
  • *
Hulk
« Válasz #248 Dátum: 2008. Június 01., 18:10:43 »
jó köszi

Nem elérhető dr samson

• Csillagflotta Admirális
  • HZs-megszállott
  • *
  • Nem: Férfi
Hulk
« Válasz #247 Dátum: 2008. Június 01., 18:07:45 »
Mivel még nem olvastam, ezért egyenlőre nem, de becs szóra, ha elolvastam majd elküldöm privátban, hogy mi volt benne.

Nem elérhető Totyi

• Indiana Jones
  • *
Hulk
« Válasz #246 Dátum: 2008. Június 01., 17:01:32 »
Üdv.Visszatértem a fórumozásba,sajnos eddig nemvolt gépem,így nem fórumoztam,de most végre újra működik.Hamarosan az oldal hulkjait is elolvasom,de elötte megszeretnék kérni valakit,hogy nem írna estleg egy King Size Hulk összefoglalót nekem,csak egy kis rövidecskét   mert angol tudásom még mindig hiányos,bár már fejlesztem rendesen   és jólenne ha jobban megérthetném

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
    • http://halozsak.tlof.hu
Hulk
« Válasz #245 Dátum: 2008. Május 31., 21:31:08 »
Szerintem egyszerűen lesz egy ideig két Hulk-sorozatunk... a visszavett Incredible v3 és a non-marked v3.
(Vasembernél egyébként sokkal viccesebb a mostani helyzet, mert az új sorozat meg valójában a régi címét viseli.)
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Hulk
« Válasz #244 Dátum: 2008. Május 31., 21:21:37 »
A szkennelők általában abból indulnak ki, hogy mi van a képregénybe írva, ritka az amikor némelyik jól van értesülve, és tudja, hogy melyik a v1 és v2, stb. Ezért is rakják mostanában hozzá a dátumot is, úgy könnyebb beazonosítani.
Egyébként még mindig nehéz meghatározni, hogy a mostani Hulk milyen számozású is. Én v4-nek tekintem, hiszen valamilyen szinten a v3 folytatása, és hát eleinte is úgy reklámozták, hogy IncREDible Hulk, csak aztán már a megjelenésre lekerült a jelző a cím elől. Végül is mindegy, hamarosan szerintem úgyis vissza fog menni a v3-hoz, ha már végleg be fog bukni a Hercules. Addig meg a mozifilm miatt jó, hogy van egy újraszámozott Hulk sorozatuk, vagy fognak majd mégegyet indítani, mint a Vasember esetében.
Everybody wanna go to heaven, but nobody wanna die.

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Hulk
« Válasz #243 Dátum: 2008. Május 31., 20:50:34 »
Ez majdnem jó is, csak kevered a Hulkot az Incredible Hulkkal (X-Menen edzettek előnyben  ). Volt "sima" Hulk sorozat kettő is (bár a második csak egy mini), a mostani a v3-as "sima" Hulk - ennek ellenére még a scanelők is egyszerű v1-nek tekintik. Incredible megy, csak nem Hulkkal.
« Utoljára szerkesztve: 2008. Május 31., 20:51:04 írta talgaby »
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Hulk
« Válasz #242 Dátum: 2008. Május 31., 20:47:42 »
Nos, úgy volt ez, hogy eleinte, amikor elindult az Incredible Hulk (még a hatvanas években), akkor csak hat szám jelent meg belőle. Ezt szoktuk vol1-nek nevezni. Aztán Hulk kalandjai a Tales To Astonish-ben folytatódott tovább, majd a Tales To Astonish 101-es száma után újra az Incredible Hulk címben jelentek meg a történetei, de a számozást a TTA utántól kezdték, tehát a 102-es számtól. Ezt már vol2-nek számítják, annak ellenére, hogy magában a képregényekben vol1 van írva (ez gyakran félrevezető a Marvel képregényekben). Ez a v2 tartott a 474-es számig. Aztán indult újra az Incredible Hulk 1999-ben. Így ez már a vol3, ami most tartott a WWH végéig, majd most már a 112-es számtól a címet átvette a Herkules (Incredible Hercules címen), és Hulk kapott egy új sorozatot, ami elvileg most már a vol4.

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Hulk
« Válasz #241 Dátum: 2008. Május 31., 20:45:11 »
Ahogy a mostani Amazing Spider-Man is v1-nek van számozva, pedig a v2 megy... visszaszámozták.

Nem elérhető drbob

• Garfield
  • **
Hulk
« Válasz #240 Dátum: 2008. Május 31., 20:36:33 »
Shalom!

Nos Hulk számozások...itt ülök egy jó nagy adag Hulkon...egy jó nagy adag mert a teljes ;D

nos és itt jön amit nem értek...v1-ig van számozva egészen 1999 áprilisig (tehát a 474-ik számig, ebben benne van a TTA-s megjelenés is természetesen)

akkor Vágó után kérdem én: a kutyafáját hogy is van ez kéremszépen?

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Hulk
« Válasz #239 Dátum: 2008. Május 30., 17:11:40 »
Idézetet írta: drbob
off: az aláírásod kitől van (ha jól emlékszem először Peter Tosh-tól hallottam)
A szöveg? Én még először '92-ben hallottam az egyik Run D.M.C. tagtól, akkor nagyon megtetszett, és azóta az egyik kedvenc mondásom.

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
Hulk
« Válasz #238 Dátum: 2008. Május 30., 17:08:38 »
Ááá...a kolléga. Üdv itt. Bizony van itt van 4 különböző korszakból Hulk, szóval válogathatsz bőven. a folyamatos Hulk-ra, meg már Sepi megadta a választ.

Nem elérhető drbob

• Garfield
  • **
Hulk
« Válasz #237 Dátum: 2008. Május 30., 17:00:13 »
Hmm...ott még nem tartok (most olvasom angolul is, mar amikor idom engedi)...csak bele-belenéztem, de sajnos időm kevés, szóval még bőven van még hátra belőle

off: az aláírásod kitől van (ha jól emlékszem először Peter Tosh-tól hallottam)

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Hulk
« Válasz #236 Dátum: 2008. Május 30., 10:00:08 »
Üdv, drbob.
Idézetet írta: drbob
Amit nem értettem mondjuk, hogy hogyan képes folyamatosan Hulk lenni a PH alatt?
Ezt jól bemutatják a Giant-Size Hulkban, ami majd szintén lesz honosítva nálunk. Ott jól érzékeltetik, hogy Hulk legyőzte magában Bannert, ezért is marad folyamatosan Hulk alakban (egy-két kivételtől eltekintve, de ezt nem lövöm le most).

Nem elérhető drbob

• Garfield
  • **
Hulk
« Válasz #235 Dátum: 2008. Május 30., 09:51:20 »
szép napot mindenkinek! megígértem ergo megérkeztem ;D

doktor úr (kollega  ) : teljesítettem az elvárásokat, a mini titánok is megvolt, mondjuk annyira nem tetszik mint a mini marveles cuccok, de jópofa

Hulkolás: láttam ment itt is az agyalás a számozással..hogy mi v1 meg v4 meg v179  ehhez most  nem szólok hozzá, de majd fogok

PlanetH: szép fordítás, bár Fury magyarul köcsögebbnek tűnik mint eredetiben  Amit nem értettem mondjuk, hogy hogyan képes folyamatosan Hulk lenni a PH alatt?

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Hulk
« Válasz #234 Dátum: 2008. Május 28., 09:17:30 »
Valamilyen szinten egy külön univerzum, de nem annyira számottevő, mint például az Ultimate. Mert például a többi Marvel Kalandok képregény között sincs összefüggés. Hiszen a Marvel Kalandok Bosszú Angyalai is jóval az itt olvasható Hulk kalandjai után játszódik elvileg. De, mint mondtam, itt nincsenek összefüggések a címek között, mindegyik cím egy külön univerzum (legalábbis a Marvel ezt mondja). Egyszerűen inkább csak a fiatalabb korosztálynak szoló, egyszerű, rövid és vicces történetek. Tehát senki ne várjon nagy, több számon átívelő crossovereket ezekben a címekben. Itt-ott van egy kis vendégszereplés, de nagy általánosságban mindenki elvan a saját címében.

Nem elérhető holloo

• Kázmér
  • **
Hulk
« Válasz #233 Dátum: 2008. Május 28., 08:45:56 »
Elolvastam a Marvel Kalandok Hulk első két részét, és bár egy kicsit  ...egyszerű, de azért jók voltak. A Madrox-os rész tetszett  , a SW forgatókönyv poén meg nagyon ott van  . Egyébként ez a MK egy újabb alternatív univerzum, vagy csak egy gyerekeknek kiadott változat?

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Hulk
« Válasz #232 Dátum: 2008. Május 27., 11:25:51 »
Akkor pláne érthető, miért ilyen lett. Valószínűleg gyorsan elő kellett készíteni a terepet.

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
Hulk
« Válasz #231 Dátum: 2008. Május 27., 11:16:59 »
Csak halkan jegyezném meg, hogy nem Pak írta, hanem egy nevesincs író, de a sztori oldalán ezt ellenőrizhetitek is.

Szerk: utána néztem, Daniel Way.
« Utoljára szerkesztve: 2008. Május 27., 11:23:32 írta dr samson »

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Hulk
« Válasz #230 Dátum: 2008. Május 27., 10:24:44 »
Fenéket. Pak elszúrta, kicsit morcosabbnak ábrázolta, mint kéne. Szerencséjére a Bendisverzumos kavarásoknak hála kontinuitás szempontjából ez a Fury csak egy robot.

Nem elérhető horjb

• Venom
    • http://www.gportal.hu/horjbcomic/
Hulk
« Válasz #229 Dátum: 2008. Május 27., 09:50:58 »
Idézet
hogy egy gyorsan jött alibi sztori,

Én végig azt hittem, hogy tényleg hidra műhold lesz...  Amúgy a felvezetés is nagyon jó, Fury meg a szokásosnál is bunkóbb. Tényleg ennyire utálja Bannert?
« Utoljára szerkesztve: 2008. Május 27., 09:53:19 írta horjb »

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Hulk
« Válasz #228 Dátum: 2008. Május 27., 09:37:59 »
Sokmindennel magyarázzák majd azt az idegességet. A tegezős-magázós dolog részben az én saram is, mert ezt elvileg még én néztem át, úgyhogy bocs az olvasóktól.
A sztori maga... hát, szerintem messziről érezni, hogy egy gyorsan jött alibi sztori, amit Pak azért tákolt össze, hogy megkezdhesse a Planet Hulkot (ha majd elkezdődik a főesemény, meglátjátok... szvsz súlyos minőségbeli különbség lesz a saga megkezdésekor). Nem tudom, mennyire volt benne, hogy  aközelgő Polgárháború miatt minél gyorsabban meg akartak szabadulni a zöldségtől (bár  alogika azt diktálja, hogy olyan nagyon nem kellett volna ahhoz nekik egy ilyen esemény).

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
Hulk
« Válasz #227 Dátum: 2008. Május 27., 09:32:27 »
Idézet
Ezt akár be is írhatnád az aláírásodba.

Hiába, no, mindent a DC népszerűsítéséért!  Sőt, tudjátok mi? Addig nincs újabb Hulk, amíg nincs legalább 10 hozzászolás a DC topikban a Mini Titánokhoz...

Idézet
Már olvastam. Mintha lektoráltam is volna, nem?

Az nem ugyan az!  Egyébként már arra sem emlékszem, hogy 2 hete mit fordítottam, nemhogy arra, hogy ki lektorálja a képregényeimet...  

Idézet
elkezdtem olvasni 90 oldalt írt ki,erre 45.oldalnál megakadt és nem folytatja tovább.Nálam van a hiba,vagy központilag ilyen?Ha igen,akkor várom a folytatást,sikerült felcsigázni!

Nem nálad van a hiba, az egész PH tpb-s rendszerben fog menni, a borítók megspórolása végett. Így egyenlőre hetente (még a most a héten is kaptok egy részt), utána pedig a hétvégétől kéthetente fog frissülni a tpb.  

Idézet
Olvastam, izéé... nem rossz.  A honosítás viszont király.

Ezt viszont inkább a DC topikba kellett volna írni! De azért, kössz!

Idézet
Köszi,  nagyon jó az új rész, Fury egy kicsit pszichopata  és a történet vége ütős, azért ez már némi magyarázat, hogy miért is lesz később Hulk olyan "mérges".

Köszi a véleményt, de szerintem sokkal idegesebb lett attól, hogy az úgymond barátai kilőtték egy idegen bolygóra.  

Ja és neked is köszi a vélemény horjb!  

Nem elérhető holloo

• Kázmér
  • **
Hulk
« Válasz #226 Dátum: 2008. Május 27., 09:24:25 »
Köszi,  nagyon jó az új rész, Fury egy kicsit pszichopata  és a történet vége ütős, azért ez már némi magyarázat, hogy miért is lesz később Hulk olyan "mérges".

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
Hulk
« Válasz #225 Dátum: 2008. Május 27., 09:23:34 »
Idézetet írta: dr samson
Ja és te is olvass Mini Titánokat!
Olvastam, izéé... nem rossz.   A honosítás viszont király.
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető horjb

• Venom
Hulk
« Válasz #224 Dátum: 2008. Május 27., 09:22:09 »
A 91. számot majd a következő  PH frissítésnél fogják betenni, úgy mint ahogy az f4-nél csinálják.

Hoppá, közben zozi már válaszolt.
« Utoljára szerkesztve: 2008. Május 27., 09:23:10 írta horjb »

Nem elérhető zozi56

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
    • HálóZsák
Hulk
« Válasz #223 Dátum: 2008. Május 27., 09:21:50 »
Ezt már írták korábban, ez direkt ilyen. Majd ha kikerülnek az új részek, szépen eléri a 90 oldalt.
"I'm so meta, even this acronym"

Nem elérhető SithLord

• Star Wars Őrült
  • HZs imádó
  • *
Hulk
« Válasz #222 Dátum: 2008. Május 27., 09:05:44 »
Üdv! Köszi a Planet Hulk előzményeket dr samson,Beigli69!    Na ezt is megéltem,hogy a Hulkot szakállal láttam  nekem is tetszett eddig,csak egy valami mikor ,elkezdtem olvasni 90 oldalt írt ki,erre 45.oldalnál megakadt és nem folytatja tovább.Nálam van a hiba,vagy központilag ilyen?Ha igen,akkor várom a folytatást,sikerült felcsigázni!
Az ERŐ legyen veletek!!!

Nem elérhető horjb

• Venom
Hulk
« Válasz #221 Dátum: 2008. Május 27., 07:44:03 »
Én is elolvastam a legújabb Hulkot. Nagyon jó és a vége is ütős. Köszi a honosítást, ez is profi lett.
« Utoljára szerkesztve: 2008. Május 27., 09:20:52 írta horjb »