HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Hulk
Sepi:
--- Idézetet írta: holloo ---Nos igen, az Utazó engem is meglepett! Főleg, hogy csak így elfogták és beültették neki korongot vagy mit!
--- Idézet vége ---
Majd a következő TPB végén szintén lesznek dokumentációk, abban megtudod, hogy hogyan is történt ez, de az alapokkal már tisztában lehetsz, ha a mostaniakat elolvastad.
holloo:
Köszi a Hulk Világát! Nos igen, az Utazó engem is meglepett! Főleg, hogy csak így elfogták és beültették neki korongot vagy mit! De azért jó kis történet volt, kiváncsian várom a folytatást.
SithLord:
Üdv! Köszi az új Hulk-okat dr samson,Sepi,Beigli69!
Hulk világa: a Hulk mérges poénon jót röhögtem ,aztán feltünt az Ezüst Utazó,na erre nem számítottam kicsit nagyobb bunyót vártam kettőjüktől,de így sem volt rossz,legalább az Utazó megszabadította őket béklyóiktól.Kiváncsi vagyok milyen szerep jut a Hulk vérétől nőt növénynek,biztosan jelentőségteljes lesz.Akkor várom a folytatást!!!
És gratula a 100. beíráshoz Sepi!!!
Az ERŐ legyen veletek!!!
grey gargoyle:
Elolvastam én is az újonnan kitett hulk részt.
Aranyos történet, néhány könnyed poénnal. És egy gyönyörű Michael Turner képpel.
Tetszett, az hogy megmutatta Namor, hogy Hulk is legyőzhető.
Hálás köszönet a szerkesztőknek, és egy külön köszönet jár Sepinek ezért a százasér.
Sepi:
Már hogyne lenne közöd hozzá. Te lektorálod őket, mégha ez nincs is feltüntetve, sok hibát sikerült a közbenjárásodra kiírtani belőle.
De az igaz, hogy köszönjük a véleményeket, már nem kell sokat várni a folytatásra.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése